Viestintä- ja elinvoimasuunnittelija, Ypäjän kunta

Ypäjän kunta sijaitsee luonnonkauniissa ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa Loimijoen maisemissa Forssan seutukunnassa, alle kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Kuntamme on tunnettu Suomen hevospitäjänä virallisesti vuodesta 1982, vaikka historiamme nelijalkaisten ystäviemme kanssa juontaa jo pitkälle 1930-luvulle aina Valtion hevossiittolan perustamiseen, jonka perinteitä Ypäjän Hevosopisto Pohjoismaiden suurimpana hevosalan oppilaitoksena ansiokkaasti jatkaa. Hevosopiston lukuisten tapahtumien, presidenttien hevosten ja Suomen Hevosurheilumuseon lisäksi maankuulu musiikkiteatterimme, täysverinen golfseuramme sekä alueemme puhdas lähiruoka ja muu monipuolinen matkailutarjontamme vetävät pitäjäämme miltei 100 000 vierailijaa vuosittain.

Tule kertomaan Suomen hevospitäjän tarinaa!

Ypäjän kunta hakee

viestintä- ja elinvoimasuunnittelijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen

Suunnitelmallisen ja ammattimaisen viestinnän ollessa yhä erottamattomampi osa kuntien veto-, pito- ja elinvoimaa, haemme nyt rempseään hämäläis-varsinaissuomalaiseen työyhteisöömme viestintä- ja elinvoimasuunnittelijaa määräaikaiseen 1+1 vuoden työsuhteeseen.

Vastuullasi on Ypäjän kunnan markkinoinnin ja viestinnän kokonaisvaltainen suunnittelu ja kehittäminen kuntastrategiamme hengessä.  Tehtäväsi on organisaatiossamme uusi, joten sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittyä työssäsi rakentaen alan ratkaisumme alusta alkaen käyttäen laajasti ammattiosaamistasi. Samasta syystä tarkempi tehtäväsi määritellään vasta työsuhteen alussa, mutta se sisältänee ainakin suunnitelmien ja ohjeiden laatimisen ulkoiseen, sisäiseen ja poikkeusolojen viestintään, kunnan verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotannon ja päivityksen, erilaiset mainonta- ja viestintäprojektit sekä -kampanjat, alan materiaalin ideoinnin ja tuottamisen sekä paikallislehti Ypäjäläisen toimittamiseen osallistumisen.

Toivomme sinun olevan sosiaalisesti lahjakas, näkemyksellinen ja persoonallinen viestinnän ja markkinoinnin käytännön koordinaattori, jolla olisi jo jonkin verran näyttöä ja kokemusta alalta sekä soveltuva koulutus. Emme kuitenkaan edellytä kavionkovaa ja kaikenkattavaa osaamista, sillä tärkeintä on asenteesi ja idearikkautesi. Sinun on kuitenkin syytä tuntea nykyaikaiset alan trendit, kanavat sekä hyvät käytänteet ja eettiset ohjeet, kuin myös keskeisimmät ohjelmat ja työkalut, jotta voit rakentaa meille sopivan konseptin. Työsi luonteen vuoksi edellytämme sinun hallitsevan suomen kielen kiitettävästi ja englannin vähintään hyvin. Ruotsin kieltä käytät edes välttävästi, onhan työsi julkisella sektorilla.

Koska edustat kuntaamme ja olet asiakaspalvelumme ensimmäisessä lähdössä niin virtuaalimaailmassa kuin tosielämässäkin, toivomme sinun olevan omillasi sidosryhmä-, kuntalais- ja mediayhteistyössä etkä suotta kainostele ammattilaisen mielipiteitäsi. Olet oma-aloitteinen, tulossuuntautunut, yhteistyökykyinen sekä halukas jatkuvasti kehittämään itseäsi ja vastuualuettasi. Työsi edellyttää päätöksentekoa sekä useamman asiakokonaisuuden hoitamista yhtäaikaisesti. Täällä maalla ajokortti ja oma auto ovat lisäksi edellytys tehtävän täysipainoiseksi hoitamiseksi, sillä työ on luonteeltaan liikkuvaa kunnan ja Forssan seutukunnan alueella. Sinulla tulisi myös olla ajoittain valmius työskennellä viikonloppuisin ja iltaisin erikseen sovittaessa esimerkiksi kesä- ja kuntalaistapahtumien vuoksi.

Me tarjoamme sinulle lämminhenkisen työyhteisön sekä matalan ja ketterän organisaation, jossa uusille ideoille ja ajatuksille on tilaa eikä hullujakaan päähänpistoja tarvitse pidätellä. Voit antaa ajatuksesi laukata vaikka hevoshaassa istuen, sillä joustavat työajat eivät sido sinua toimistoosi ja sinulla on mahdollisuus vierailla laajalti kunnan ja seutukunnan tapahtumissa ja kohteissa. Viestintä- ja elinvoimasuunnittelijana työskentelet ensisijaisesti kunnanjohtajan sekä yritysasiamiehen työparina, vaikka hallinnollisesti esimiehesi on kunnan talouspäällikkö hallinnon toimialalla, jonne tehtäväsi on sijoitettu. Olet myös johtoryhmämme asiantuntijajäsen.

Tehtävän palkkaus on 2600 euroa kuukaudessa, sovellettava työsopimusala on kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus (KVTES). Työpisteesi sijaitsee Ypäjän kunnanvirastolla os. Perttulantie 20 ja työssä noudatetaan toimistotyöaikaa. Saat myös itse valita työn tekemisen välineesi ammattilaisen näkökulmasta ja käytössäsi ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan kestäen aluksi vuoden määräajan. Toivomme sinun voivan aloittaa kuitenkin ennen kiivainta tapahtumasesonkia. Työsopimusta on mahdollista jatkaa vuodella eri päätöksellä. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Ypäjän kunta on savuton työpaikka.

Hae tehtävää 9.4.2018 klo 15.00 mennessä lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen, maksimissaan noin 3 minuutin mittainen esittelyvideo itsestäsi sekä viestinnällisestä osaamisestasi osoitteeseen kunta@ypaja.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. kunnanjohtaja Sam Vuorinen, p. 050 356 2193 tai sam.vuorinen@ypaja.fi.

Viestinnän tuottaja, PAM ry

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisten alojen ammattiliitto. PAMilla on noin 230 000 jäsentä, jotka työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina, varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina.

Oletko verkkoviestinnän osaaja? Haemme keskustoimistoon Helsinkiin idearikasta ja yhteistyökykyistä

VIESTINNÄN TUOTTAJAA

toteuttamaan verkon uutis- ja ajankohtaissisältöjä. Työtehtäviin kuuluvat uutis- ja ajankohtaissisältöjen koordinointi ja editointi sekä konseptien mukainen sisältöjen tuottaminen.

Odotamme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, organisointikykyä, innostunutta työotetta ja oma-aloitteisuutta. Tarjoamme näköalapaikan mukavassa työympäristössä ja hyvät työsuhteen ehdot.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ja se päättyy 31.3.2019.

Jos olet jo valmis verkkotuottaja, lähetä rohkeasti hakemuksesi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.4.2018. Hakulomakkeeseen pääset tästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ajankohtaisviestinnän päällikkö Miia Järvi miia.jarvi@pam.fi tai puh. 044 3441585.

Marketing Communications Manager, Metsä Board

Metsä Group is a forerunner in sustainable bioeconomy utilising renewable wood from sustainably managed northern forests. We focus on wood supply and forest services, wood products, pulp, fresh fibre paperboards, and tissue and cooking papers. In 2017, Metsä Group’s sales totalled EUR 5.0 billion, and it employs approximately 9,100 people. The Group operates in nearly 30 countries. Metsäliitto Cooperative is the parent company of Metsä Group and owned by approximately 104,000 Finnish forest owners.

Metsä Board

Metsä Board is a leading European producer of folding boxboards and white fresh fibre linerboards. Its lightweight paperboards are developed as the perfect fit for consumer goods, retail-ready and food service packaging. The pure fresh fibres Metsä Board uses are a renewable resource, traceable to origin in northern forests. The global sales network of Metsä Board supports customers worldwide, including brand owners, converters and merchants. In 2017, Metsä Board’s sales totalled EUR 1.8 billion. The company employs approximately 2,350 people. Metsä Board, part of Metsä Group, is listed on the Nasdaq Helsinki.

MARKETING COMMUNICATIONS MANAGER

We are looking for a marketing communications manager to work at Metsä Board Corporation, Espoo. With a broad responsibility area your job will be to plan and implement external and internal communications as part of Metsä Board’s global communications team, with special focus on Metsä Board’s website development and content production especially on digital channels.

Key responsibilities:

 • Develop and drive our digital presence across website, digital channels  and social media, working with internal and external partners
 • Manage, update and develop the Metsä Board website
 • Plan and execute internal communications to inform, inspire and engage employees, intranet and Yammer as main channels
 • Conceptualize, write, and edit impactful articles, blogs, web copy, social media posts, videos, presentations, brochures, and other marketing communications material
 • Participate in the communication team’s shared development projects
 • Support the overall communications strategy and ensure consistency within Metsä Board brand guidelines

Prerequisites

Candidate experience and competence expectations are:

 • Advanced verbal and written communication skills, expertise in writing web copy
 • Great content creator, able to write inspiring content from various technical expert areas
 • Knowledge of Sharepoint, Office 365, social media channels and design software like InDesign and PhotoShop
 • Fluent in English and Finnish both in written and spoken; other languages an advantage
 • Proactive, dynamic, responsible and positive team player
 • A self-starter motivated to develop marketing communications, with good organizational and planning skills, attention to detail and accuracy
 • Minimum  5 years’ of experience in corresponding tasks is required
 • A university degree in economics, marketing, communications or similar

More information

We offer you a versatile and interesting job in an international and fast-paced business environment at Metsä Board, a leading European producer of premium fresh fibre paperboards. Come and join us to advance innovative and sustainable packaging.

For further information please contact Marjo Halonen, VP Communications Metsä Board,  most preferably 20.3. at 9.00–11.00, or 22.3. at 9.00–11.00or 13.00–15.00 and 27.3. at 9–11. d Tel: +358 50 5987046 or vial email: marjo.halonen@metsagroup.com.

Sending your application

If you feel this could be the right opportunity for you please send your CV and application letter in English with salary request by 1st April 2018.

Apply here >>

Viestintäpäällikkö, Finavia Oyj

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jonka tavoitteena on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Lentoasemaverkostoomme kuluu 21 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Päälentoasemamme Helsinki-Vantaa on johtava eurooppalainen kauko- ja vaihtoliikenteen solmukohta. Yhdessä lentoasemillamme toimivien kumppaniemme kanssa tarjoamme matkustajille maailmanluokan palveluita ja teemme heidän liikkumisestaan turvallista ja huoletonta.

Haemme markkinointi- ja viestintätiimiimme oma-aloitteista ja aikaansaavaa

viestintäpäällikköä

tukemaan yrityksemme kasvua voimakkaasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

Vastuullesi kuuluu Finavian mediasuhteiden hoitaminen ja kehittäminen. Lisäksi suunnittelet ja toteutat matkustajille suunnattua viestintää ja tuotat sisältöä Finavian sisäisin ja ulkoisiin viestintäkanaviin. Osallistut aktiivisesti strategisen viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä tuet yhtiön keskeisiä hankkeita viestinnän keinoin.

Olet yhteistyökykyinen ja rakennat aktiivisesti toimintatapoja sekä ulkoisten että sisäisten asiakkaiden kanssa. Työskentelyotteesi on aikaansaava, ripeä ja kekseliäs. Et arkaile kokeilla uutta etkä luovuta, vaan etsit sinnikkäästi ratkaisuja eri tilanteissa. Pystyt työskentelemään joustavasti myös paineen alla. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus itsenäisistä ja vastuullisista viestinnän tehtävistä, soveltuva korkeakoulututkinto ja sujuva kynä. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittymiseen ainutlaatuisessa työskentely-ympäristössämme Vantaalla, hyvät työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Vice President Marketing and Communications Katja Siberg to 29.3 klo 10.00–11.00 p. 020708 2373

Hae tehtävää 8.4.2018 mennessä alla olevasta linkistä olevan hakulomakkeen kautta. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Hae tästä >>

Tule mukaan rakentamaan kanssamme hyvien asioiden ketjua!

Communications Manager, Outokumpu

Outokumpu is the global leader in stainless steel. We aim to be the best value creator in stainless by 2020, through our competitive edge of customer orientation and efficiency. The foundation of our business is our ability to tailor stainless steel into any form and for almost any purpose. Stainless steel is sustainable, durable and designed to last forever. Our customers use it to create civilization’s basic structures and its most famous landmarks as well as products for households and various industries. Outokumpu employs 10,000 professionals in more than 30 countries, with headquarters in Helsinki, Finland and shares listed in Nasdaq Helsinki.

Outokumpu is looking for an experienced

Communications Manager

to join the Corporate Communications team as a maternity leave substitute from June 2018 until the end of 2019. The Corporate Communications team is responsible for Outokumpu’s global group-level external and internal communications to support Outokumpu to reach its vision to be the best value creator in stainless steel by 2020.

At Outokumpu, your responsibilities will include a full range of external communications for a publicly listed company, including financial communications. You are responsible for proactively driving and delivering timely and reliable communications in traditional and online channels incl. social media, and fulfilling the public company disclosure requirements with high quality.

Main responsibilities for the role:

Ownership of press and stock exchange releases (production and distribution) Driving Outokumpu’s social media content process: responsibility of social media content plan and group level implementation Managing the production of Outokumpu’s Annual Report Contributing to Outokumpu’s external communications in collaboration with the team and stakeholders Support in production of Outokumpu’s interim report and related materials Content production and management for parts of Outokumpu’s corporate web site Other duties related to corporate communications

The role is a maternity leave substitute role with a fixed term starting in June 2018 and continuing until 31.12.2019. The role is based at Outokumpu corporate headquarters in Helsinki.

Qualifications of an ideal candidate:

 • Min. 5 years of experience in a similar role in a listed/global company.
 • Relevant university-level degree
 • Experience in financial communications and good understanding of the disclosure regulations of publicly listed companies
 • Strong digital skills and social media expertise (social media channels, web publishing platforms such as Sharepoint or Sitecore)
 • Comprehensive understanding of modern communications methods, tools and opportunities
 • Strong project management skills and proven ability to manage multiple projects simultaneously
 • Exceptional interpersonal, written and verbal communication skills
 • Native level English and Finnish required
 • Proactive, can-do attitude with a mindset for continuous improvement
 • Experience in B2B industry is considered an asset

Will you join us in shaping our industry and building a world that lasts forever? Please submit your application and CV latest on April 8, 2018 through www.outokumpu.com/careers

For more information please contact Jenni Schumacher, VP Communications, +358 50 554 6810 on Tuesday March 27 at 10–11 and Wednesday March 28 at 15–16.