Tiedottaja (määräaikainen), Tilastokeskus

Tilastokeskus on monipuolinen yhteiskunnallisen tiedon tuottaja ja aktiivinen kansainvälisen tilastoyhteisön jäsen. Tehtävänämme on yhdistää tieto tilastoiksi ja tietopalveluiksi kansalaisten, julkishallinnon ja tutkimustoiminnan tarpeita varten. Tilastokeskuksessa työskentelee noin 850 asiantuntijaa eri aloilta.

 

Haemme viestinnän ammattilaista monipuolisiin tiedottajan tehtäviin Tilastokeskukseen.

Tule mukavaan joukkoomme toteuttamaan entistä vuorovaikutteisempaa viestintää. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa Tilastokeskuksen viestintää yhteistyössä muiden ammattilaistemme kanssa. Osallistut myös sovitusti viestinnän päivittäistehtäviin ja projekteihin.

Hakijalta odotamme:

-soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
-kokemusta viestinnästä 
-hyviä kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja 
-uusien viestintävälineiden hyvää osaamista 
-hyviä tietoteknisiä taitoja
-innovatiivisuutta ja halua oppia uutta 
-aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta 
-hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. 

Arvostamme:

-kokemusta mediayhteistyöstä
-kokemusta mm. SharePoint- ja Click Dimensions -ohjelmista
-kokemusta videoinnista
-aktiivista kehittämisotetta ja -osaamista

Tarjoamme:

-monipuoliset työtehtävät
-hyvät mahdollisuudet kehittyä omaan osaamiseesi pohjautuen
-hyvän työyhteisön ja työilmapiirin
-mahdollisuuden etätyöskentelyyn

 

Tehtävä on määräaikainen 1.10.2017 – 30.6.2018.

Hae viimeistään 28.9.2017 klo 15 mennessä valtiolle.fi-palvelun kautta (ID 28-888-2017).

Viestintäsuunnittelija (määräaikainen), Metropolia

Pääkaupunkiseudulla toimiva Metropolia Ammattikorkeakoulu muodostaa 16 700 opiskelijan ja noin 1 000 työntekijän yhteisön. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Olemme korkeakoulutuksen uudistaja ja vastuullinen kumppani, löydämme yhteistyössä uusia ratkaisuja ja rakennamme parempaa tulevaisuutta. www.metropolia.fi

 

Haemme Viestintäyksikköön

VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA, jolla on vahva digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin osaaminen:

 • hallitset niin verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotannon, digitaalisen markkinoinnin konseptit kuin analytiikankin hyödyntämisen
 • osaat viestiä innostavasti sekä suomeksi että englanniksi
 • kuvankäsittely ja videoiden editointi on sinulle tuttua
 • omaat hyvät mediaverkostot ja kokemusta median kanssa työskentelystä.

 

Lisäksi sinulla on

 • kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja hallita päällekkäisiä projekteja sekä tiukatkin aikataulut
 • asiakas- ja brändiymmärrystä
 • positiivinen, ja energisoiva asenne sekä kyky johtaa itseäsi haastavissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa
 • erinomaiset vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja esiintymistaidot
 • oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja päämäärätietoisuutta.

Valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Viestintäsuunnittelijan tehtävässä keskeiset vastuualueesi ovat

 • tekniikan, median ja liiketalouden osaamisalueiden viestintä ja markkinointi
 • ylempien AMK-tutkintojen viestintä ja markkinointi
 • muut viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu-, kehittämis- ja projektitehtävät.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa 2017 ja on määräaikainen sijaisuus 30.9.2018 asti.

Viestintäsuunnittelijan tehtävään sovelletaan AVAINTES:n ehtoja. Viestintäsuunnittelijan työpiste on Bulevardilla (Bulevardi 31), mutta tehtävä edellyttää työskentelyä myös muissa Metropolian toimipisteissä.

Tarjoamme kymmenen hengen Viestintäyksikössä näköalapaikan korkeakoulun viestintään ja markkinointiin, monipuolisen työn ja mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä.

Hakemukset

Jos kiinnostuit, lähetä ansioluettelosi ja täytä hakemus mahdollisimman pian, mutta viimeistään ke 27.9.2017 osoitteessa: www.metropolia.fi/tyopaikat

Content Manager, Ruukki

CONTENT MANAGER POSITION

JOB IN BRIEF

We are looking for a qualified Content Manager to join our team. In this role you can also work as an independent/external practitioner.

You will be responsible for writing, improving and maintaining content to achieve our business goals. Your duties will also include publishing content to Ruukki’s intranet, website and social media channels, and monitoring all online traffic and metrics to identify best practices.

Our ideal candidate is creative minded with an ability to conceive interesting ideas for new content. As a Content Manager you are social media native, and you perform well under deadlines.

Ultimately, you should be able to oversee all marketing content initiatives to ensure brand consistency and a positive customer engagement. The location will be Helsinki or can be negotiated.

RESPONSIBILITEIS

 • Manage up to date, relevant, SEO optimized and engaging content creation for the company website, intranet and social media channels
 • Manage content distribution to online channels and social media platforms
 • Develop content strategy aligned with short-term and long-term marketing targets
 • Develop content calendar to ensure regular content on our channels throughout the yea
 • Analyze online traffic and users engagement metrics
 • Ensure compliance with law (e.g. copyright and data protection)
 • Stay up-to-date with developments and generate new ideas to draw audience’s attention

REQUIREMENTS

 • Creative minded with an ability to conceive interesting ideas for new content.
 • Proven work experience as a Content manager
 • Hands on experience with MS Office
 • Basic technical knowledge of HTML and web publishing
 • Knowledge of SEO and web traffic metrics
 • Good writing skills in English and Swedish
 • Good organizational and time-management skills
 • BSc degree in journalism, marketing or relevant field

Fill in your application with salary requirement and CV by 8th October 2017 in http://www.ruukki.com/careers

RUUKKI IN BRIEF

We sell and manufacture energy-efficient building and construction solutions, with a focus on Northern and Eastern Europe. We have around 2,500 employees and production facilities across 15 plants in Europe. Comparable net sales in 2016 were SEK 5.305 bn. (~ 556 m€). www.ruukki.com

Ruukki Construction is a subsidiary of SSAB. SSAB is a Nordic and US-based steel company operating in over 50 countries. SSAB is listed on the Nasdaq Stockholm and has a secondary listing on the Nasdaq Helsinki.

Erikoissuunnittelija (HR-tiedottaja), HUS

HUS-Logistiikka on HUS:n tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista. HUS-Logistiikan liikevaihto on 190 milj. euroa ja työntekijöitä on 260. HUS-Logistiikka tuottaa palveluita HUS:n omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS-Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

 

Haemme joukkoomme erikoissuunnittelijaa tiedottamiseen ja henkilöstön kehittämiseen.

Keskeistä roolissa on luoda mekanismit oikea-aikaiseen ja kohdennettuun asiakastiedottamiseen mm. toimituksiin, tuotemuutoksiin ja talousraportointiin liittyen. Lisäksi rooliin kuuluu sisäisen tiedottamisen kulttuurin luominen ja tiedonkulun prosessien kehittäminen sekä käytännön toteuttaminen.

Henkilöstöhallinnossa tarvitsemme organisaation osaamisen kehittämissuunnitelman, toimintamallin henkilöiden kehityssuunnitelmille ja toimintatavan henkilöstön kehittämisen johtamiseksi.

Tämä vaativa ja moniulotteinen rooli on uusi ja menestyäksesi siinä sinulla on kokemusta sekä henkilöstön kehittämisestä että tiedottamisesta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä ymmärtää niin henkilöstömme kuin asiakkaidemmekin tarpeet. Pystyt viestimään ja kuvaamaan asioita helposti ja ymmärrettävästi. Erilaisten tietojärjestelmien ja ohjelmistojen käyttö on sinulle mieluisaa ja suhtaudut asioihin positiivisesti ja kehityshakuisesti. Toimintamme perustuu Lean-ajatteluun.

 

Hakukelpoisuus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Organisaatio: 9404 Asiakaspalvelut, HUS-Logistiikka

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Työvuoro: kokopäivätyö

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

 

HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!

Hae tehtävää täältä!

 

Viestintäpäällikkö, Intrum Justitia Oy

Intrum Justitia -konserni on Euroopan johtava luotonhallintapalveluiden asiantuntija. Tehtävämme on toimia terveen talouden moottorina. Palveluidemme avulla nopeutamme yritysten ja yhteisöjen rahankiertoa ja autamme minimoimaan luottotappioita sekä kotimaassa että ulkomailla. Konsernin palveluksessa on 4 000 henkilöä 21 maassa, ja sen liikevaihto on 643 miljoonaa euroa. Suomessa meitä intrumlaisia on yli 400. www.intrum.fi

Haemme Helsingin pääkonttorillemme vakituiseen työsuhteeseen viestintäpäällikköä

Vastaat Suomen yhtiön sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja kehityksestä. Toimit viestintäasiantuntijan esimiehenä ja raportoit myyntijohtajalle.

Olet monipuolinen ja kokenut viestinnän ammattilainen, ja toimit luontevasti tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin ja myynnin kanssa. Tarvitset työssäsi näkemystä ja kokemusta strategialähtöisestä viestinnästä ja digitaaliset viestintäkanavat ovat sinulle tuttuja. Et pelkää muutoksia, ja sinulla on kokemusta myös muutosviestinnästä sekä kehitysprojekteista. Sinulla on taito pitää monet langat yhtä aikaa käsissäsi ja viet suunnitelmat sinnikkäästi toteutukseen asti. Olet vahva viestijä suomeksi, ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Arvostamme kokemusta liiketoimintaa tukevasta sisältömarkkinoinnista sekä kykyä luoda kiinnostavia sisältöjä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän huipputyyppien seurassa sekä monipuoliset työsuhde-edut.

Jos tämä on sinun paikkasi, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.9.

Hae tehtävään tästä.