Jaa artikkeli:

Maailma on jatkuvassa muutoksessa, niin myös viestijän ammattikuva. Valmistaudu tulevaisuuden viestintähaasteisiin ProComPRO-koulutusohjelmien avulla. Tutustu koulutuksiin >>

Haluaisitko todistuksen DigiPRO-, MuutosPRO- tai AsiakkuusPRO-osaamisesta?

ProComPRO on vastaus ammatillisiin haasteisiisi: kolme koulutuskokonaisuutta sisältävän ohjelman avulla syvennät tietojasi ja taitojasi. Valittavina teemoina ovat digitaalinen viestintä, muutosjohtaminen ja -viestintä sekä tavoitteellinen asiakasviestintä.

ProComPRO on viidestä vapaavalintaisesta päivästä koostuva koulutuskokonaisuus, jonka voit suorittaa puolentoista vuoden aikana. Suorittamalla 5 koulutusta samasta teemasta, voit olla DigiPRO, MuutosPRO tai AsiakkuusPRO. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen yhden koulutuksen myös toisesta teemasta (4+1).

ProComPRO-koulutuskokonaisuudet kehittävät ja syventävät asiantuntijan osaamista. Teemat ovat valikoituneet viestintäalan tutkimustulosten perusteella (Viestinnän ammattilainen 2015; EACD:n monitorit 2014, 2015). Korkeastikin koulutetut, ammatissa toimivat viestijät kaipaavat tietojensa syventämistä digitaalisen viestinnän, muutosviestinnän ja asiakasviestinnän alueilla.

DigiPRO

Teknologia kehittyy nyt nopeammin kuin koskaan. Digitalisaatio koskee kaikkia elämänalueita, erityisesti viestintää. Ota käyttöön digiviestinnän viimeisimmät trendit, suunnittele kokonaisvaltainen digistrategia ja osoita digin hyödyt yhteisössäsi. Valitse oma koulutuskokonaisuutesi digiviestintään syventyvistä koulutuksista.

MuutosPRO

Muutos on pysyvää, joten nyt jos koskaan muutosjohtamisen ja -viestinnän taidoille on tarvetta. Viestinnän ammattilaiset ja esimiehet ovat muutosten etulinjassa. Johda muutosta vaativassa ympäristössä ja valmenna organisaatiosi ottamaan muutoksesta kaikki hyöty irti. Valitse oma koulutuskokonaisuutesi muutosjohtamiseen ja -viestintään syventyvistä koulutuksista.

AsiakkuusPRO

Asiakkuuksien johtaminen ja hallinta on strateginen menestystekijä. Myös viestinnän ammattilaisen työn voi nähdä asiakkuuksien hallintana, onhan kohderyhmän, asiakkaan, oltava aina kirkkaana mielessä. Valitse oma koulutuskokonaisuutesi tavoitteelliseen asiakasviestintään syventyvistä koulutuksista.

Suorita 5 koulutusta – saat todistuksen!

ProComPRO syventää asiantuntijan osaamista. Koulutuskokonaisuudet jakaantuvat kukin useampaan valinnaiseen päivään, joista viisi (5) koulutuspäivää valitsemalla voit ansaita DigiPRO-, MuutosPRO- tai AsiakkuusPRO-todistuksen.

Voit muodostaa mieleisesi koulutuskokonaisuuden valittavissa olevista kursseista ja valita vapaasti aloitusajankohdan. Koulutuskokonaisuudet on mahdollista suorittaa puolentoista (1,5) vuoden kuluessa aloituksesta. Kevään 2017 koulutuspäivät vahvistuvat ja syksyn 2017 alustava koulutusaikataulu julkistetaan alkusyksyn kuluessa.

Osanottajamaksu

ProComPRO syventää asiantuntijan osaamista. Viidestä koulutuspäivästä koostuvan ProComPRO-kokonaisuuden hinta on ProComin jäsenille 2100 euroa + alv. 24 % ja muille 2900 euroa + alv. 24 %.

Kokonaisuuden hinta laskutetaan lähtökohtaisesti yhdessä erässä ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Olethan yhteydessä ProComin toimistoon, mikäli toivot laskun kahdessä erässä: procom@procom.fi tai 09 135 7775.

Peruutusehdot

Ilmoittautumalla DigiPRO-, MuutosPRO- tai AsiakkuusPRO-ohjelmaan sitoudut suorittamaan viiden päivän koulutuskokonaisuutta. Varaathan paikkasi koulutusohjelmassa viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Osallistuminen koulutuskokonaisuuteen on mahdollista peruuttaa kuluitta viimeistään kahta viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä koulutustilaisuutta. Koulutusvalintojen muutokset ovat mahdollisia. Peruutukset ja tiedustelut ProComin toimistolle: procom@procom.fi tai

Lue lisää >>

Jaa artikkeli:

Yhteistyökumppanit

Gonin/Creative

Keskustele aiheesta "ProComPRO-koulutusohjelmat käynnissä"

  1. mopsis5

    mopsis5.com

KIRJOITA VASTAUS AIHEESEEN

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi