Viestijät on yhteisöviestinnän ammattilaisten areena, jossa viestinnän parissa leipänsä ansaitsevat tai muuten viestintään ja vuorovaikutukseen intohimoisesti suhtautuvat osaajat ja asiantuntijat saavat mahdollisuuden verkostoitua, jakaa ja oppia toisiltaan. Viestijät.fi on alusta, jossa alan tekijät ja näkijät pääsevät vaikuttamaan alansa tulevaisuuteen sekä siihen, miten rakennamme paremmalla viestinnällä parempaa yhteiskuntaa.

Mukaan ovat tervetulleita yksilöt ja yritykset, jotka jakavat saman päämäärän: tehdä viestintää, joka vaikuttaa.

Viestijät.fi kokoaa viestintäalan ajankohtaisia ja uutta luovia virtoja verkosta, hyödyntäen vahvasti sosiaalista mediaa. Palvelu sitoo viestintää ja viestijöitä ympäröivään yhteiskuntaan tuoden näkyville viestinnän merkitystä kaikessa tavoitteellisessa tekemisessä, niin organisaation kuin yksilönkin näkökulmasta.

KUKA VIESTIJÄT-BLOGIA YLLÄPITÄÄ

Viestijät.fi-palvelun tuottaa Suomen suurin viestintäalan järjestö, ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry. Palvelun sisällöstä vastaa ProCom ry:n johto, ja sitä on tekemässä suuri joukko viestinnän ja viestintää lähellä olevien alojen ammattilaisia. Verkosto elää ajassa: toimitustyössä ovat mukana ne äänet, joilla on merkityksellistä sanottavaa juuri tähän hetkeen. Kumppaniverkosto on avoin ja odottaa juuri sinun panostasi. Tule kanssamme tekemään mediaa, jonka keskiössä on viestintä, mutta joka siiloutumisen sijaan haluaa rikkoa rajoja ja avata yllättäviäkin ovia!

KUINKA YRITYKSESI VOI HYÖDYNTÄÄ VERKOSTOA (MEDIAKORTTI / SPONSOROINTI / MAINOSTAMINEN)

Viestijät.fi on foorumi, joka tunnetaan viestintäalan ammattilaisten keskuudessa. Tämä joukko ostaa organisaatioihinsa muun muassa painopalveluja, valo- ja videokuvaustuotantoja, asiakaslehtityötä, esiintymisvalmennusta ja graafista suunnittelua. Yhteistyökumppanina tavoitat palvelun käyttäjät sinulle sopivalla tavalla, oli se sitten sisällön tekeminen kanssamme tai perinteisempi näkyvyys sivuston mainospaikoilla. Ota yhteyttä ProComiin, niin kerromme mahdollisuuksista lisää!

KIRJAUTUMINEN

Viestijät.fi -palvelu on kaikille avoin, eikä sinun foorumin sisältöä lukeaksesi tarvitse tunnistautua. Tunnistautuminen kuitenkin kannattaa, sillä verkostoituminen ja tiedonjako on yksi palvelun keskeisimpiä elementtejä. Tunnistautumalla pääset muun muassa kommentoimaan ja jakamaan Viestijät.fi -sisältöä. Tunnistautuminen tapahtuu helposti ja nopeasti LinkedIn-tunnuksilla.

KIRJOITA VIESTIJÖIHIN!

Tule tekemään Viestijät.fi -palvelua kanssamme! Etsimme jatkuvasti uusia, ajan hermolla olevia, viestinnästä kiinnostuneita ja alaa lähellä olevia tahoja kirjoittamaan Viestijöihin. Foorumi on erinomainen paikka profiloitua palvelun käyttäjien keskuudessa esimerkiksi tietyn aihealueen asiantuntijana. Käy kirjautumassa Viestijöihin yllä olevien ohjeiden mukaan ja lähetä kirjoituksesi ProComin toimistoon: procom@procom.fi.

Otathan huomioon, että Viestijät.fi syntyy vapaaehtoisvoimin, eikä kirjoituksista makseta palkkioita.

YKSITYISYYDEN SUOJA / REKISTERISELOSTE

Yksityisyyden suoja

Palvelua voi käyttää rekisteröitymättä. Rekisteröityminen LinkedIn-tunnuksilla vaaditaan kommentointiin. Rekisteröityminen tapahtuu LinkedInin kautta suojattua yhteyttä käyttäen. Käyttäjän salasana ei tule palvelun tuottajan tietoon.

Palvelun käyttäjärekisteri on luottamuksellinen eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteröityneiden käyttäjien tietoja käytetään ainoastaan palvelun tuottamiseen liittyvissä yhteydenotoissa.

Palvelun ylläpitäjä pidättäytyy vastuusta mikäli käyttäjän tiedot joutuvat ulkopuolisten tietoon palvelun ylläpitäjästä riippumattomien tietomurtojen takia. Käyttäjä on itse vastuussa omasta tunnuksestaan ja on velvollinen vaihtamaan salasanaa mikäli epäilee sen joutuneen ulkopuolisten tietoon.

Henkilötietolain (HetiL 523/99, 10 §) mukainen rekisteriseloste

1 Rekisterinpitäjä: ProCom – Viestinnän ammattilaiset Ry; Kasarmikatu 23 A 5, Helsinki; procom(at)procom.fi; (09) 135 7775, y-tunnus: 0288699-2.

2 Rekisterin nimi: Viestijät.fi -palvelun käyttäjärekisteri

3 Rekisterien käyttötarkoitukset: Rekisteri on tarkoitettu Viestijät.fi -palvelun ylläpitoon ja sisällöntuotantoon. Rekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille.

4 Rekisterien tietosisällöt: Pakolliset: Käyttäjän nimi, sähköpostiosoite (sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti). Vapaaehtoiset: Twitter-tunnus, Facebook-sivu, LinkedIn-profiilin linkki sekä muut sosiaalisen median palvelut, profiilikuvaus/bio, tieto ProComin jäsenyydestä.

5 Säännönmukaiset tietolähteet: Ainoastaan ko. henkilöt itse.

6 Rekisterin suojauksen periaatteet: Tiedot on tallennettu MySQL-tietokantaan, joka on sijoitettu Viestijät.fi palvelimelle. Tietokannan tietojen muuttaminen ja käsittelly sallitaan ainoastaan käyttäjätunnistukseen perustuen ja ainoastaan tietokannan ylläpitäjä voi muuttaa tietokannan tietoja.

Käyttäjätietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne ProComin työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä käyttäjätietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

7 Tarkastusoikeus: Henkilöllä on Henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja käyttäjärekisteriin on talletettu. Jos haluat nähdä tietosi, lähetä pyyntö osoitteeseen procom(at)procom.fi.

Kirjoittaja on ProComin viestintäpäällikkö.

Yhteistyökumppanit

Gonin/Creative