Communications Manager & Viestintäpäällikkö, Elisa Oyj

Communications Manager, International Employee Communications (Helsinki, other)

Haluatko olla osa jotakin uutta? Etsimme nyt viestintäpäällikköä liittymään Elisan kansainväliseen työntekijäviestintään!

Elisan kansainväliset liiketoiminnat kasvavat nopeasti sekä orgaanisesti että yritysostoilla, kuten määritelty yrityksen strategiassa. Auttaaksemme sujuvaa integraatiota hankittujen yritysten kanssa, rakentamaan yhteistä yrityskulttuuria ja kehittämään työntekijöiden sitoutumista kansainvälisissä liiketoiminnoissa, etsimme nyt työntekijäviestinnän mestaria liittymään Elisan viestintätiimiin.

Communications Managerina ja Elisan viestintätiimin jäsenenä vastaat kansainvälisten liiketoimintojemme työntekijäviestinnästä. Tehtäviisi kuuluu:

 • Kokonaisvaltaisten työntekijäviestintäsuunnitelmien kehittäminen kansainvälisille organisaatioille yhteistyössä liiketoiminnan sidosryhmien kanssa.
 • Laadukkaiden viestien ja sisällön valmistelu.
 • Osallistuminen sisäisen viestinnän kanavien kehittämiseen.
 • Hankintojen tukeminen älykkään suunnittelun ja tehokkaan integraatioviestinnän toteuttamisen avulla yhteistyössä integraatiotiimin kanssa.
 • Strategisen viestinnän tukeminen, Elisan liiketoimintajärjestelmän omaksuminen ja kulttuurin kehittäminen.

Tehtävä sijaitsee Helsingissä, Suomessa tai jossakin muista pääpaikoistamme Saksassa, Ruotsissa tai Iso-Britanniassa. Raportoit tässä roolissa Elisan työntekijäviestinnän johtajalle.

Mitä odotamme sinulta?

 • Vähintään 3–5 vuoden kokemusta kansainvälisestä viestinnästä suuressa organisaatiossa.
 • Kokemusta viestinnän suunnittelusta käytännön toteutukseen.
 • Näyttöä tehokkaista muutoksen viestinnän käytännöistä.
 • Kyky hallita toimintoja dynaamisessa ja monikulttuurisessa ympäristössä.
 • Erinomaiset kirjoitus- ja sisällöntuottamistaidot sekä sujuva englannin kielen taito.
 • Soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävä sopii parhaiten aloitteelliselle ja sinnikkäälle henkilölle, jolla on uteliaisuutta uusia asioita kohtaan, kulttuurillista sopeutumiskykyä ja luontaisia verkostoitumistaitoja. Etsimme henkilöä, joka nauttii osallistumisesta kestävän tulevaisuuden luomiseen digitalisaation avulla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Elisa on valittu useana peräkkäisenä vuotena parhaaksi työpaikaksi Suomessa. Arvostamme erittäin paljon tukevia esimiehiämme, pohjoismaista ystävällistä työympäristöämme, jossa työntekijöiden hyvinvointi on korkealla prioriteetilla, jatkuvan oppimisen ja kehittymisen kulttuuriamme sekä sitä, että jokainen työntekijä saa olla oma itsensä työssään.

Ratkaisemme haasteita epätavanomaisella ja pragmaattisella lähestymistavalla, mutta emme koskaan hyväksy rajojen ylittämistä luottamuksen, keskinäisen kunnioituksen tai tiimityöhenkeen. Elisan johto on aina innokas kuulemaan ideoitasi ja näkemyksiäsi, ja voit edetä niin pitkälle kuin taitosi ja omat tavoitteesi vievät sinut!

Liity joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman tämän linkin kautta – olemme innokkaita tutustumaan sinuun paremmin! Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai Elisasta, voit ottaa yhteyttä Eliisa Tapioon sähköpostitse eliisa.tapio(a)elisa.com. Tervetuloa tiimiimme!

Viestintäpäällikkö, sisäinen viestintä (Helsinki)

Haemme nyt viestintätiimiimme ammattitaitoista viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Viestintäpäällikkönä toimit sisäisen viestinnän tehtävissä projektipäällikkönä/konsulttina ja vastaat kokonaisvaltaisesti viestintähankkeiden läpiviennistä ja eri yksiköiden sisäisen viestinnän tuesta. Osallistut myös Elisa-tasoisiin projekteihin yhdessä muun tiimin kanssa.

Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan ja kehittämään sisäistä viestintää laaja-alaisesti, liittyen mm. strategian jalkauttamiseen, henkilöstön sitouttamiseen ja muutosten tukemiseen. Työtehtäviäsi ovat erittäin monipuolisia – viestintäsuunnitelmien laatimista, toimenpiteiden toteutusta, projektien koordinointia ja tulosten raportointia.

Työtä tehdään vahvassa yhteistyössä johdon, eri funktioiden, koko Viestintä-yksikön ja oman tiimin kanssa.

Jotta menestyisit ja viihtyisit tehtävässä, edellytämme seuraavia:

 • vahvaa kokemusta ja näkemystä sisäisen viestinnän strategisesta suunnittelusta ja kehittämisestä
 • näyttöjä sisäisen viestinnän tuloksekkaasta toteutuksesta suuressa organisaatiossa
 • erinomaisia viestintätaitoja ja kykyä tuottaa laadukkaita sisältöjä eri muodoissa (myös liikkuva kuva)
 • sisäisten viestintäkanavien kattavaa tuntemusta ja kokemusta työyhteisöviestinnän kehittämisestä
 • näyttöjä laajojen viestintäkokonaisuuksien menestyksekkäästä läpiviennistä
 • proaktiivista otetta, järjestelmällisyyttä ja kykyä edistää useita asioita samanaikaisesti
 • kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon – mutta myös vahvoja vuorovaikutustaitoja ja taipuisuutta tehokkaaseen tiimityöskentelyyn

Voit olla etsimämme viestintäpäällikkö, jos täytät edellä mainitut, sinulla on vähintään 4 vuotta työkokemusta vastaavasta viestinnän tehtävästä suuresta organisaatiosta, olet koulutukseltasi VTM, KTM tai vastaava ja hallitset sujuvasti niin suomen kuin englannin kielenkin.

Viestintäpäällikön tehtävässä olet henkilöstöviestinnän tiimimme jäsen ja raportoit henkilöstöviestinnän johtajalle.

Tämä tehtävä edellyttää tiivistä ja sujuvaa yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa. Toimistollamme Pasilassa saa ja tuleekin käydä, ja sen takia toivomme, että asut pääkaupunkiseudulla.

Miksi Elisa?

Isossa kuvassa me Elisalla teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on yksi Suomen suurimmista yhteisöveronmaksajista). Elisa on tutkitusti hyvä työpaikka ja vastuullinen työnantaja. Elisa tarjoaa mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa, osaamiseen pohjautuvan kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Meillä myös ymmärretään, että kun elämä kutsuu, työ vastaa. Lue lisää Elisasta täältä.

Kiinnostuitko? Jätäthän tämän linkin kautta yhteystietosi, CV:n sekä pikkuisen esittelyvideon pian, kuitenkin viimeistään 5.6., sillä tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti. Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa to 25.5. ja ti 30.5. klo 14-16 Anu Laukkanen p. 050 460 5550.

Head of Group Communications, Solwers Oyj

Solwers on nopeasti kasvava yhtiö, jonka 24 omilla nimillään toimivaa tytäryhtiötä ja 600 asiantuntijaa tarjoaa erilaisia suunnittelupalveluja kestävämpiin elinympäristöihin. Konserni toimii arkkitehtuurin, teknisen konsultoinnin, sähkö-, automaatio- ja sähkönsiirtosuunnittelun, ympäristövaikutusten valvonnan, projektinjohtamisen ja -valvonnan, kiertotalouden, taloushallinnon ja digitaalisten ratkaisujen sekä logistiikkaratkaisujen palveluntarjoajana Suomessa ja Ruotsissa.

Haemme nyt Solwersille vakituiseen työsuhteeseen

Head of Group Communications

kehittämään ja toteuttamaan itsenäisesti Solwersin viestintää osana pientä konsernihallinnon tiimiä.

Tehtäväsi koostuu monipuolisista viestinnän osa-alueista kuten:

 • Sijoittajasuhteet ja listatun yhtiön taloudelliseen raportointiin liittyvä viestintä
 • Yhtiötiedottaminen esim. yrityskauppojen yhteydessä
 • Mediasuhteet ja -viestintä
 • Digitaalisen viestinnän kehittäminen – verkkosivut ja sosiaalinen media
 • Konsernin brändityön koordinointi

Teemme töitä hybridisti, ja toimipisteemme sijaitsee Espoon Niittykummussa. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempi vähintään 5 vuoden kokemus monipuolisista viestintätehtävistä. Tehtävä on erittäin monipuolinen, ja siinä onnistuaksesi tarvitset sekä kykyä hahmottaa, suunnitella ja viedä läpi isoja projekteja, että hands-on-asennetta. Olet luonteeltasi kehittäjä, sillä Solwersilla pääset näyttämään uudistamisen kykysi. Tehtävä vaatii erinomaista suomen ja englannin sekä ruotsinkielen taitoa, sillä meillä on Ruotsissa monta tytäyhtiötä ja työkielenä myös konsernitasolla osin ruotsi.

Tarjoamme sinulle

Meillä tekemisesi näkyy konkreettisesti ja pääset kokemaan miltä tuntuu olla mukana kirjoittamassa kasvutarinaa. Tarjoamme monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi mm. mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, avoimen ja kannustavan työyhteisön, mukavat työkaverit, hyvät etätyömahdollisuudet ja työsuhde-etuja kuten työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv sekä palkkatoivomus 12.6.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi (kirjoita viestikenttään: Solwers Oyj, Head of Group Communications) Lisätietoja tehtävästä antaa Taina Erkkilä 0400153099.

Viestintäasiantuntija, Helsingin seudun kauppakamari

Viestintäasiantuntija 

Haluatko olla vauhdittamassa yritysten ja Helsingin seudun menestystä?

Etsimme viestintäämme osaavaa ja innostunutta viestinnän tekijää. Pääpaino tehtävässä on sosiaalisessa mediassa mutta pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisia vaikuttamisviestinnän sisältöjä sekä osallistumaan tapahtumatuotantoomme.

Tarjoamme mielenkiintoisen roolin, jossa saat kehittää ja kehittyä. Viestintäasiantuntijan tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on vakituinen. Teemme joustavasti etätyötä ja kohtaamme työyhteisömme kanssa Kalevankadulla, Helsingin keskustassa. Meillä on hyvä tehdä töitä: arvostamme uudistumista ja tarjoamme erinomaiset koulutusmahdollisuudet. Satsaamme hyvään johtamiseen ja tuemme henkilöstömme hyvinvointia monipuolisilla liikunta- ja lounaseduilla sekä kattavilla työterveyshuollon palveluilla.

Haemme kokenutta viestinnän ammattilaista, jolla on vähintään viiden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme korkeakoulututkintoa. Otat tottuneesti sosiaalisen median kanavien sisältötuotannon haltuun ja kehität tavoitteellisesti sosiaalisen median kokonaisuuttamme. Sinulla on kokemusta analytiikasta ja verkkojulkaisujärjestelmistä, esim. WordPressista. Roolissa vastuullesi kuuluu kansainvälistymiseen liittyviä sisältöjä, media- ja vaikuttamisviestintää. Kokemus videoiden ja podcastien tuotannoista on plussaa. Toivomme, että löydämme neljän hengen viestintätiimiimme vahvistuksen, jolla on pilkettä silmäkulmassa ja joustava, ratkaisukeskeinen asenne.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV meille 14.6.2023 mennessä kotisivuiltamme. Kerrothan samalla palkkatoiveesi ja koska voit aloittaa tehtävässä. Hakemus kannattaa lähettää meille mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi ja olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana.  

Kun haluat kuulla lisää tehtävästä, voit olla yhteydessä tulevaan esihenkilöösi
viestintäjohtaja Tiina Tikanderiiin, tiina.tikander@helsinki.chamber.fi, p. 046 878 7540, ma 12.6. klo 15—16, ti 13.6. klo 9—10 ja ti 13.6. 13—14.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustasta, iästä, sukupuolesta sekä kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmästä riippumatta.

Helsingin seudun kauppakamari on Pohjoismaiden suurin kauppakamari, jonka jäsenenä on yli 7000 yritystä. Sen jäsenpalvelut kattavat jäsenyrityksille maksutonta neuvontaa, tieto- ja verkostoitumispalveluita. Lisäksi palvelutuotantoon kuuluu koulutus- ja kustannustoiminta. Helsingin seudun kauppakamarin missio on vauhdittaa yritysten kestävää menestystä Helsingin seudulla. Missiota toteutetaan proaktiivisella vaikuttamistyöllä, yritysten tarpeisiin perustuvalla palvelutoiminnalla sekä aktiivisella yritysten ja niiden sidosryhmien yhteistyön mahdollistamisella.