Kolme osaajaa markkinoinnin ja viestinnän akateemiseen yksikköön, Vaasan yliopisto

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

 

Haemme nyt osaajia markkinoinnin ja viestinnän akateemiseen yksikköön seuraaviin tehtäviin:

Yliopisto-opettaja, digitaalinen viestintä

 • Tehtävään liittyvä opetus kohdistuu digitaaliseen viestintään, esimerkiksi verkkoviestinnän perusteisiin, videon, kuvan ja äänen käsittelyyn, sosiaalisen median ammattikäyttöön tai pelisuunnitteluun. Opetuksessa digitaalisen median analyyttinen ja tutkimuksellinen näkökulma yhdistyvät käytännön sovelluksiin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Hakuaika päättyy 17.8.2020. Katso työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja hae täältä.

Yliopisto-opettaja/yliopistonlehtori, viestintätieteet

 • Tehtävän opetus- ja ohjaustyö kohdistuu viestintätieteiden kandidaattiohjelmaan. Opetukseen kuuluu viestintätieteiden perus- ja aineopintojen kursseja, mm. retoriikan, diskurssintutkimuksen ja tutkimustyöskentelyn opetusta sekä kandidaatintutkielmien ohjausta. Tehtävä on määräaikainen. Hakuaika päättyy 9.8.2020. Katso työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja hae täältä.

 Tenure Track -tehtävä, viestintä ja digitaalinen talous

 • Tehtävään liittyvä tutkimus kohdistuu laajasti ymmärrettynä digitaalisuuteen sekä digitaalisen toimijuuden tarkasteluun. Valintaa tehdessämme arvostamme erityisesti käyttäjälähtöisyyden, vastuullisuuden sekä liiketoiminnan näkökohdat huomioivia tutkimuksellisia ansioita. Tehtävän opetus- ja ohjauspanos kohdentuu viestintätieteiden koulutusohjelmiin. Hakuaika päättyy 17.8.2020. Katso työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja hae täältä.

 

Kaikissa haettavana olevissa tehtävissä vuosittainen työaika on 1612 tuntia. Työtehtävistä sovitaan tarkemmin vuosittain laadittavassa kokonaistyöaikasuunnitelmassa. Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Markkinoinnin ja viestinnän akateeminen yksikkö on aidosti monitieteinen yhteisö, jossa tehdään uusia avauksia ja jossa digitaalisuus on toiminnan ytimessä. Kolme oppiainettamme ovat kansainvälinen liiketoiminta, markkinointi ja viestintätieteet.  Tutkimuksemme on kansainvälisesti tunnustettua ja opetuksemme edistyksellistä ja tuloksellista. Tutkimuksessa, koulutuksessa ja yhteiskuntasuhteissa olemme vahvasti verkottuneita ja vastuullisia toimijoita. Työyhteisönä yksikkömme on tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kannustava. Kollegoiden yhteistyö ja tuki edistävät hyvinvointia ja inspiroivat työskentelyyn.

Koulutuksessa ja tutkimuksessa tartumme erityisesti kestävän kehityksen, digitaalisuuden ja innovaatioiden haasteisiin vastuullisen liiketoiminnan, viestinnän, markkinoinnin ja asiakasarvon rakentamisen kentillä. Viestintätieteissä tutkimus ja opetus kohdistuvat organisaatioihin, tietojärjestelmiin, verkkoyhteisöihin, pelillisiin järjestelmiin ja käytettävyyteen.

 

Lue lisää:

Vaasan yliopisto työpaikkana

Markkinoinnin ja viestinnän akateeminen yksikkö

Viestintäsuunnittelija, Kirkkopalvelut

Etsimme viestintä ja tapahtumatiimiimme

VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

Haemme innokasta ja itseohjautuvaa viestintäsuunnittelijaa lähes kymmenpäiseen viestintä- ja tapahtumatiimiin.

Vastaat eri palvelualueidemme ja kampanjoidemme ulkoisen viestinnän toimenpiteiden suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta.

Sinulla niin sanotusti pysyy kynä kädessä. Osaat kirjoittaa tiedotteita ja artikkeleita. Lisäksi olet kokenut toimittajakontaktoija, joka tarjoaa toimittajille juttuideoita kiinnostavasti. Olet kuin kala vedessä Twitterissä ja muissa sosiaalisen median kanavissa.

Arvostat vahvan arvopohjan toimintaympäristöä ja koet yhteistoiminnan jäsenorganisaatioidemme kanssa mielenkiintoiseksi. Ennen kaikkea olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja taitava kommunikoija.

 

Viestintä- ja tapahtumatiimimme vastaa Kirkkopalvelut-konsernin kaikkien palvelualueiden projektien sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä tapahtumien järjestämisestä. Paraikaa meillä on työn alla esimerkiksi #yhdessä2021-tapahtuma, Yhteisvastuukeräys 2021 ja seurakuntavaalit 2022.

Työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.7.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen leena.piirto@kirkkopalvelut.fi / Merkitse viestikenttään ”HAKEMUS”

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Leena Piirto tiistaina 7.7. ja torstaina 9.7. klo 14-15 välillä puhelimitse numerossa 040 182 7264. Haastattelut pidetään 13.-14.8. Tehtävän on tarkoitus alkaa 1.10.2020.

 

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja, hyväntekeväisyystoimija sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa koulutusta 3500 opiskelijalle ja Valona-hyvinvoinnissa varhaiskasvatus-, lastensuojelu- ja vanhuspalveluja. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut työllistää 412 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 81 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2019 oli 38,1 miljoonaa euroa.

Communications Specialist, Aalto University

Aalto University is a community of bold thinkers where science and art meet technology and business. We are committed to identifying and solving grand societal challenges and building an innovative future. Aalto has six schools with nearly 11 000 students and a staff of more than 4000, of which 400 are professors. Our main campus is located in Espoo, Finland.

 

COMMUNICATIONS SPECIALIST (substitute, one year)

Are you an ambitious communicator, who is interested in energetic entrepreneurship and inspiring alumni life?

If your answer is yes, and you also have experience in communications and marketing, we are interested in hearing from you.

In this position you will have a chance to help tell the world about the entrepreneurial culture of Aalto community and use your skills to enhance alumni engagement. In your work, you will be supported by creative colleagues in the university’s communications team.

Your role and goals

Your role includes communication responsibilities of two entities, entrepreneurial mindset and alumni communications.

Aalto community is widely known for its energetic entrepreneurial mindset. Fostering a strong and inspiring entrepreneurial culture has been chosen as one of the cross-cutting approaches in Aalto University’s new strategy. Advancing strategy implementation and entrepreneurial capabilities throughout the community as well as supporting student-driven activities and initiatives by means of communication is central to this role. You will work in close co-operation with the management, the schools of Aalto University, Aalto Ventures Program (AVP) and key student organisations.

Aalto University has 100 000 alumni in over 80 countries. They are an essential part of our community, connecting the university and a wide range of sectors in societies and businesses worldwide. The university offers alumni various opportunities for networking, participation and self-development throughout their lives. You plan and conduct communication and marketing for enhancing alumni engagement, including career communications, together with the alumni and career services team.

Your experience and competencies

To be successful in this role, the qualities we consider as important are:

 • A university degree, e.g. in media, journalism, marketing, social sciences, business or technology
 • Solid experience in strategic communications planning and execution
 • Insight and experience in targeted marketing operations
 • Good understanding of entrepreneurship
 • Strong digital skills and a proven ability to produce and edit high-quality content for multiple channels
 • Capacity to work well in a fluid and autonomous environment
 • A strong sense of scheduling and deadline, and capability to work in multiple, demanding projects and initiatives simultaneously
 • Excellent English and Finnish written and verbal skills
 • Excellent networking skills
 • Willingness to listen and learn as well as to motivate, support and inspire others
 • A curious and open mind

It is also natural for you to share our purpose to shape a sustainable future and live and breathe our values. Tackling the complex challenges of our time requires responsibility, courage and collaboration, and once you identify what needs to be done, you act.

Ready to apply?

If you want to join our community of game changers, please submit your application with your CV here by July 28th, 2020.

The employment contract is made for 12 months (September 1st, 2020 – August 31st, 2021).

More Information

If you wish to hear more about the position, you can reach out to Anu Salmi-Savilampi, Senior Communications Manager, anu.salmi-savilampi@aalto.fi and Laura Pyysalo, HR Coordinator, laura.pyysalo@aalto.fi, with questions related to the application process.

 

More about Aalto University:

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Viestinnän harjoittelija, ProCom

ProCom on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäsenistömme koostuu 3000 viestinnän ammattilaisesta. Visiomme on: Luomme kasvua ja muutosta.

Etsimme kahta viestinnän harjoittelijaa syyskaudeksi 2020!

Harjoittelijana luot sisältöjä ProComin someen, nettisivuille ja uutiskirjeisiin. Sen lisäksi autat tapahtumakoordinoinnissa toimistolla ja sen ulkopuolella. Saat laaja-alaista käytännön kokemusta aina laskutuksesta jäsenrekisterin hallintaan. Pääset myös ideoimaan ja toteuttamaan pidempiaikaisia projekteja. Lopullinen työnkuva muokkautuu osin myös harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Toivomme, että opintosi sisältävät viestintää. Olet työhön reippaasti tarttuva ja avoin persoona sekä nautit tiimityöskentelystä. Erinomaiset kirjoitus- ja asiakaspalvelutaidot ovat välttämättömät.

Harjoittelun kesto on noin 4-5 kuukautta ajoittuen elo-tammikuun välille. Tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa.

 

Miksi hakea harjoittelijaksi ProComiin?

 • Harjoittelu tarjoaa hyvän kuvan siitä, mitä viestintätyö voi sisältää sekä ainutlaatuisen ja keskeisen paikan suomalaiseen viestintäkenttään.
 • Pääset suunnittelemaan ja viemään omia ideoitasi käytäntöön, kuulemaan asiantuntijoita ja tapaamaan viestinnän ammattilaisia. Kohtaamisten kautta ammatti-identiteettisi saattaa kirkastua!
 • Et ole muille procomilaisille harjoittelija, vaan kollega, jota kannustetaan osallistumaan ideointiin ja yhdessä tekemiseen. Pieni ja tehokas porukka toimistolla on päiviesi piristys ja oppimisesi vankka tuki!

 

Hakeminen: Palkkaamme harjoittelijat heti sopivien löydyttyä, joten toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 5.7. johtaja Miia Rosenqvistille osoitteeseen miia.rosenqvist@procom.fi.

Kerro hakemuksessasi, miksi ProCom kiinnostaa sinua, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi ja missä toivoisit kehittyväsi. Haastattelut pidetään etäyhteydellä kesän aikana.

 

Palkka: 1300 euroa / kk + lounasetu

 

Lue lisää ProComista verkkosivuillamme.

Seuraa meitä Instagramissa, TwitterissäFacebookissa ja LinkedInissä.

Tutustu tuleviin työkavereihisi tästä.

Ilmoita viestinnän työpaikat ProComin kautta!

Hae parhaat osaajat yritykseesi

 

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on Suomen suurin viestinnän ammattilaisten yhteisö. Järjestö on riippumaton toimija, jonka tehtävänä ja tavoitteena on edistää viestinnän alan kehitystä sekä tukea jäsenistön ammattitaitoa ja urakehitystä.

Työnantaja – hae parhaat osaajat tai ilmoita avoimet viestinnän työpaikat ProRekryn kautta. Työntekijä – löydä uusi työ- tai harjoittelupaikka kauttamme.

Lue lisää ProRekrystä ja katso avoimet viestinnän työpaikat >>