Viestinnän asiantuntija, Viestintätoimisto Telegraafi

Viestintätoimisto Telegraafi etsii kokenutta viestinnän asiantuntijaa Turkuun

Oletko viestinnän osaaja, jolla on laaja kokemus sisällöntuotannosta? Pysyvätkö erilaiset viestinnän projektit hanskassa? Onko mediaviestintä vahva osaamisalueesi?

Haemme Viestintätoimisto Telegraafiin viestinnän ammattilaista, jolla on useamman vuoden kokemus erilaisista viestintäkampanjoista ja sisällöntuotannosta, projektien johtovastuusta ja erityisesti mediaviestinnästä. Tarjoamme mielenkiintoisen, vakituisen työpaikan Turun ydinkeskustassa, uudessa toimistossamme. Toivomme, että tuleva kollega liittyisi seuraamme toukokuun 2019 aikana.

Viestintätoimisto Telegraafi

Telegraafi on vuonna 2008 perustettu viestintätoimisto. Suunnittelemme viestintää, hoidamme mediasuhteita, teemme monipuolisesti sisältöjä, kirjoitamme tiedotteita sekä suunnittelemme ja toteutamme kriisitilanteiden viestintää sekä digitaalista viestintää. Teemme myös kansainvälisiä viestintäprojekteja ja tarjoamme graafisen suunnittelun palveluita. Apunamme on laaja osaajien verkosto.

Asiakkaitamme ovat pk-yritykset, isot konsernit ja pörssiyhtiöt, säätiöt ja yhdistykset sekä kunnat ja valtion organisaatiot. Olemme luotettava, joustava ja tuloksellinen toimija. Telegraafin viestinnän asiantuntijoilla on mittava ja monipuolinen kokemus viestinnän eri tehtävistä.

Mitä tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten projektien ja asiakasyritysten kanssa
 • vaativan ja monipuolisen työnkuvan, jossa vastaat myös projektien vetämisestä
 • uuden toimiston KOP-kolmiossa, muutamme talon sisällä uusiin tiloihin toukokuussa 2019
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • mukavan ja rennon työyhteisön, jossa tukenasi ovat osaavat viestinnän ammattilaisemme

Mitä odotamme sinulta

 • vahvaa osaamista: vähintään viiden vuoden kokemusta viestinnän asiantuntijan tehtävistä
 • taitavaa kynää, kokemusta monipuolisesta sisällöntuotannosta
 • kokemusta median kanssa työskentelystä
 • asiakaspalveluhenkisyyttä ja projektiosaamista
 • itseohjautuvuutta ja tekemisen meininkiä
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • arvostamme lisäksi osaamista vastuullisuusviestinnästä

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava viestintäkonsultti Anna Koivisto, puh. 041 433 6165 sekä toimitusjohtaja Marja-Terttu Rantanen, puh. 0400 232 970.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja ansioluettelon kera viimeistään ti 5.3.2019 osoitteella mt@telegraafi.fi.

Korkeakouluharjoittelija, Ilmatieteen laitos

Ilmatieteen laitos on liikenne- ja viestintäministeriön alainen palvelu- ja tutkimuslaitos. Se tuottaa koko yhteiskunnan tarpeisiin sää-, meri-, ilmanlaatu- ja ilmastopalveluita sekä tekee kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta sää-, meri- ja ilmakehätieteiden alalla.

Korkeakouluharjoittelija viestintään Ilmatieteen laitokselle.

Ilmatieteen laitoksen viestintäryhmä auttaa asiantuntijoita viestimään tutkimuksen uusimmista tuulista. Varmistamme meteorologiemme kanssa, että sää ei yllätä ketään. Kehitämme verkkopalvelua ja mobiili-applikaatiota yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, sekä huolehdimme, että kollegamme saavat tuen vuorovaikutukseen ja työyhteisöviestintään.

Etsimme viestintäryhmäämme kesäharjoittelijaa. Kesän aikana harjoittelija perehtyy verkkosivujen saavutettavuuteen ja osallistuu saavutettavuustiimin työskentelyyn. Hän tuottaa raportteja ja saavutettavuuden kehittämiseen liittyvää tietoa verkkosivujen sisällöntuottajille. Harjoittelija tukee verkkosivujen päivittäjiä sisällön toimittamisessa sekä toimittaa itse verkkopalveluiden sisältöä.

Kesän aikana harjoittelija pääsee tutustumaan myös muihin viestinnän tehtäviin, joita ovat mm. verkkosivujen kautta tuleviin palautteisiin vastaaminen, some-sisältöjen suunnittelu ja toteutus, valokuvien käsittely, lehdistötiedotteiden kirjoittaminen ja mediayhteistyö, intranetin päivitys sekä muut viestinnän rutiinitehtävät.

Hakijalta odotamme

Viestinnän opintoja vähintään kolmen vuoden ajalta (korkeakoulu, ammattikorkeakoulu), erinomaista suomen kielen taitoa ja tyydyttävää englannin kielen taitoa, kiinnostusta verkkopalveluiden kehittämiseen, sosiaalisen median osaamista, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista ja oma-aloitteista työotetta.

Tehtävä on kolmen kuukauden määräaikainen työsuhde, joka alkaa 3.6.2019 ja päättyy 31.8.2019. Aloitusajankohta sovitaan tarkemmin valitun henkilön kanssa. Tehtävä sijoittuu Ilmatieteen laitoksen päätoimipaikkaan Kumpulaan. Harjoittelijan palkka on 1600–1800 €/kk.

Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 5.3.2019 klo 10 mennessä valtiolle.fi-järjestelmän kautta https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=31-56-2019.

Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Nina Kukkurainen, nina.kukkurainen@fmi.fi tai puh. 050 5988 242. Lisätietokyselyt mieluiten sähköpostitse.

Viestinnän ja varainhankinnan asiantuntija, Lasten ja nuorten säätiö

LASTEN JA NUORTEN SÄÄTIÖ HAKEE VIESTINNÄN JA VARAINHANKINNAN ASIANTUNTIJAA.

Lasten ja nuorten säätiön tavoitteena on yhteiskunta, jossa jokaisella nuorella on merkityksellinen tulevaisuus. Toimintamme tavoittaa kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton säätiö, jonka rahoitus tulee sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta.

Säätiö on pian valmistuvan strategiansa myötä astumassa uuteen aikakauteen. Viestinnän asiantuntijana pääset työsi ensimetreiltä lähtien luomaan uutta, kun uudistat kanssamme Lasten ja nuorten säätiön viestintää ja varainhankintaa sekä rakennat uuden strategian mukaista brändiä.

Valittava henkilö vastaa säätiön viestinnän ja varainhankinnan kokonaisuudesta yhdessä toiminnanjohtajan ja tiimipäälliköiden kanssa. Hakemamme henkilöllä on kyky liikkua ketterästi viestinnän ja varainhankinnan strategisesta suunnittelusta käytännön toteutuksiin.

Päätehtävänä on vahvistaa säätiön tunnettuutta ja laajentaa säätiön rahoituspohjaa monipuolisen varainhankinnan avulla. Työnkuvaan kuuluu myös muun muassa kampanjoiden toteutusta, monipuolista sisällöntuotantoa ja verkkosivujen ylläpitoa.

Etsimme innostunutta ja kokenutta tekijää osaksi osaavaa työyhteisöä. Tarjoamme merkityksellisen työtehtävän, jossa on mahdollista kasvaa ja kehittyä. Vastaat suoraan toiminnanjohtajalle.

Edellytämme:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Vähintään viiden vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä
 • Vahvaa tietotekniikan ja verkkoviestinnän osaamista
 • Rohkeutta ja tuloshakuisuutta
 • Erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin osaamista

Arvostamme:

 • Myynti- ja markkinointihenkisyyttä
 • Nuorisotyön tuntemusta
 • Kokemusta yritysvarainhankinnasta
 • Visuaalisen viestinnän osaamista

Järjestötyön tuntemus on hyvä tuoda esille, mutta se ei ole valinnan edellytys.

Tehtävä on uusi ja toistaiseksi voimassa oleva. Toimitilamme sijaitsevat Kruununhaassa Helsingissä.

Lähetä palkkatoiveen sisältävä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi 24.2. mennessä osoitteeseen rekry@nuori.fi.

Otamme mielellämme vastaan myös videohakemuksia! Kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Olli Alanen 11.2. ja 18.2. klo 14–16, puh. 050 502 5007.

Verkkotiedottaja, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry

Tehtävä

Järjestömme verkkotiedottajana työtehtäviisi kuuluvat ulkoisten ja sisäisten verkkopalveluidemme sisällön suunnittelu ja tuottaminen. Vastaat, kehität, mittaat ja koulutat some-viestintää (FbTwitterInsta, Snapchat jne.). Tuotat teksti-, kuva- ja videosisältöjä verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan sekä osallistut muuhun viestintätiimin perustyöhön sähköisestä viestinnästä vastaten. Teet tiivistä yhteistyötä bloggareiden ja somelähettiläiden kanssa sekä selvität ja toteutat uusia viestintämuotoja kanssamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää näyttöjä ja kokemusta monikanavaisesta B2C-viestinnästä, verkkotekstien kirjoitustaitoa, kokemusta kuvankäsittelystä ja videoiden tekemisestä sekä kokemusta verkko- ja julkaisujärjestelmien pääkäyttäjänä toimimisesta. Lisäksi arvostamme ymmärrystä järjestötoiminnasta, joustavuutta, oma-aloitteista ja innostunutta työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, moitteetonta suomen kielen hallintaa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mukavat ja savuttomat työkaverit sekä puhtaan sisäilman toimistollamme Allergiatalolla. Pääset suoraan mukaan 50v-juhlavuotemme ihaniin tapahtumiin sekä tekemään merkityksellistä työtä suurella sydämellä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Eija Laine, puh. 040-809 2997. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 27.2.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13577.

Yrityksestä

Allergia-, iho- ja astmaliitto on terveysjärjestö. Liitto pyrkii parantamaan allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavien elämänlaatua, jakaa tietoa allergiasta, astmasta ja ihosairauksista, vaikuttaa yhteiskunnan toimintaan ja päätöksentekoon sekä valvoo allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavien etuja.

Liitto kannustaa allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavia ja heidän läheisiään tulemaan mukaan paikallisyhdistysten toimintaan. Liittoon kuuluu 53 jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea. Liiton toimitalo, Allergiatalo, on Helsingin Meilahdessa.

Viestinnän korkeakouluharjoittelija, VASEK

Haemme korkeakouluharjoittelijaa kesäksi 2019 viestinnän eri tehtäviin.

Meillä teet monipuolisesti viestinnän tehtäviä: kirjoitat juttuja ja artikkeleita, kuvaat, viestit sosiaalisessa mediassa, osallistut Vaasan seudun verkkopalvelun kehittämistyöhön sekä seudun ja VASEKin some-sisältöjen tuottamiseen.

Lisäksi päivität asiakastietojärjestelmäämme ja osallistut muihin viestintäosastomme työtehtäviin. Toimit tarvittaessa myös assistentin apuna.

Tehtäviisi kuuluu myös viestintä ruotsiksi ja englanniksi, siksi odotamme sinulta hyvää kieliosaamista. Kirjoitat sujuvasti, ja sosiaalisen median kanavat ovat sinulle tuttuja.

Harjoitteluaika: 2.5.–30.8.2019, kokoaikatyö

Etusijalla hakijat, joilla on mahdollisuus korkeakoulun harjoittelutukeen.

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Johanna Hietikko-Koljonen, 050 5918649, johanna.hietikko-koljonen@vasek.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan viimeistään 24.2.2019 osoitteeseen johanna.hietikko-koljonen@vasek.fi

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on Vaasan seudun kuntien omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka päätehtävät ovat elinkeinopalvelut, aluekehitys ja seudun markkinointi. VASEK tekee tiivistä yhteistyötä elinkeinoelämän, kuntien ja koulutussektorin kanssa seudun kansainvälisen kilpailukyvyn jatkuvaksi vahvistamiseksi.

Vi söker en högskolepraktikant inom kommunikation för sommaren 2019.

Hos oss jobbar du mångsidigt med kommunikation: du skriver texter och artiklar, fotograferar, kommunicerar i sociala medier, deltar i utvecklingen Vasaregionens nätportal och producerar innehåll för Vasaregionens och VASEKs kanaler i sociala medier.

Du jobbar även med uppdatering av vårt kundregister och deltar i andra jobb inom kommunikationsteamet. Dessutom kan du vid behov ge en hjälpande hand till vår assistent.

I dina uppgifter ingår kommunikation på finska, svenska och engelska och därför förväntar vi oss att du behärskar dem väl. Du är en bra skribent och bekant med sociala medier.

Praktidperiod: 2.5.–30.8.2019, heltidsarbete.

Vi prioriterar sökande med möjlighet till praktiksedel/delfinansiering från högskolan.

Närmare uppgifter ges av kommunikationschef Johanna Hietikko-Koljonen, 050 5918649, johanna.hietikko-koljonen@vasek.fi.

Skicka din ansökan med CV senast 24.2.2019 till adressen johanna.hietikko-koljonen@vasek.fi.

Vasaregionens Utveckling Ab VASEK är ett närings- och utvecklingsbolag som ägs av kommunerna i Vasaregionen. Bolagets huvuduppgifter är näringslivsrådgivning, regional utvecklingsverksamhet och marknadsföring av regionen. VASEK samarbetar intensivt med näringslivet, kommunerna och utbildningssektorn med målet att ständigt stärka regionens internationella konkurrenskraft.