Viestinnän asiantuntija, Humana

Etsimme sinua viestinnän asiantuntija, määräaikaiseen tehtävään vuoden 2022 loppuun saakka.

Haluaisitko olla mukana yhteisössä, jossa yhteistyön, auttamisen ja kehittymisen kulttuuri on syy tulla töihin? Ne ovat arjessamme joka päivä, kun asiakkaamme tarvitsee aikaa tai kollegamme tukea. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja. Viestinnän asiantuntijana kerrot Humanassa tehtävästä tärkeästä työstä Humanan sisäisissä ja ulkoisissa viestintäkanavissa.

 

Mikä on sinun roolisi tämän mahdollistamisessa?

Viestinnän asiantuntijana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asumispalveluiden, avopalveluiden ja lastensuojelupalveluiden liiketoimintaa tukevaa markkinointia ja viestintää.  Meillä teet näkyväksi arjen ilot ja onnistumiset, työntekijöiden ammattitaidon sekä ihmisten kohtaamisen ilon. Sinun tehtävänäsi on vastata kirjallisen ja visuaalisen sisällön suunnittelusta ja tuottamisesta sisäisiin ja ulkoisiin viestintäkanaviimme. Työhösi kuuluvat monipuoliset sisällöntuotannon tehtävät, kuten tiedotteiden, blogitekstien ja artikkeleiden kirjoittaminen sekä videoiden kuvaaminen ja editointi. Lisäksi pääset työssäsi tekemään sosiaalisen median päivityksiä ja ottamaan valokuvia.

Viisihenkisessä viestintätiimissämme jokainen tekee päävastuualueensa lisäksi yleisiä viestinnän tehtäviä. Olemme pieni ja ketterä tiimi, jossa töitä tehdään tiiviisti yhdessä positiivisella asenteella. Meillä pääset tekemään monipuolisesti sisältöä eri kohderyhmille sisäisiin ja ulkoisiin viestintäkanaviimme, kuten intranetiin, verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan.

 

Millaista työkaveria olemme etsimässä

Olet innovatiivinen ja luova kirjoittaja, ja osaat mukauttaa viestintätyylisi eri kohderyhmille. Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja tarinoista, ja sinulla on kyky tunnistaa ja kertoa muun muassa lasten, nuorten, perheiden, ikäihmisten ja henkilöstömme tarinat puhuttelevalla tavalla. Tiimimme osaamista täydentää kokemuksesi videoiden kuvaamisesta ja niiden editoinnista. Käytät sujuvasti Adoben ohjelmistoja ja omaat hyvät projektinhallintataidot.

Monipuolisen markkinoinnin ja viestinnän osaamisen lisäksi toivomme itsenäistä, oma-aloitteista työtapaa ja tiimityöskentelytaitoja. Sinulla voi olla jo muutaman vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä, tai voit olla opintojesi loppuvaiheessa oleva tuleva alan ammattilainen.  Koska työ on nopeasykkeistä, kaiken pohjana onkin reipas ja työtä pelkäämätön asenteesi. Teet töitä osana viestintä- ja markkinointitiimiämme, tiiviisti liiketoimintojen ja kumppaneidemme kanssa. Jokapäiväisessä työskentelyssämme näkyvät Humanan arvot sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

 

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Meillä teet työtä organisaatiossa, joka lisää ihmisten elämänarvoa. Saat ammattitaitoiset työkaverit, kannustavan työympäristön, laadukkaat ja modernit työvälineet sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on sitoutunut henkilöstö, joka kohtaa toisensa ilahduttaen. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, kattavan työterveyshuollon sekä muuta työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Meillä työskennellään hybridisti sekä toimistolla että etänä. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Pasilassa tai Seinäjoella.

Katso millaista on työskennellä hyvinvaikuttajana Humanassa.

 

Miltä vaikutti? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian hakulomakkeella, jonka löydät täältä.

Haethan kuitenkin viimeistään 10.10.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos sinua jäi jokin askarruttamaan, mahdollisiin tiedusteluihin vastaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Riina Kirmanen 30.9 9-10.30 ja 5.10 12.-13.30 numerossa 050 550 5638.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.

Viestintäpäällikkö, Sarastia

Viestintäpäällikkö

 

Lähde mukaamme rakentamaan tulevaisuuden Suomea. Sarastia on julkisten palveluiden uudistaja ja alansa johtava toimija Suomessa. Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Etsimme nyt asiantuntevaan joukkoomme hyvällä työinnolla arustettua osaavaa viestintäpäällikköä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Sarastiassa tuet johtoa ja liiketoimintaa viestintäasioissa. Toimit tuoreen tiedonantopolitiikan soihdunkantajana, toteutat strategiaa sekä arjen operaatioita lähellä asiakasta ja henkilöstöä. Olet näin merkittävässä  roolissa kehitettäessä Sarastian brändiä sekä vaikutat tärkeiden sidosryhmien kokemukseen ja kommunikaatioon. Kuulut konsernihallinnon ytimeen. In house -viestintähenkilönä hallitset ja mitigoit liiketoimintamme riskejä osuvalla viestinnällä.

 

Miksi Sarastia?

 • Ajoitus: pari vuotta sitten tapahtuneen fuusion jälkeen olemme päässeet hyvään vauhtiin. Toimintamme on kestävällä pohjalla ja olemme hyvin kartalla.
 • Pääset vaikuttamaan: pääset aikaan saamaan hyötyjä eri sidosryhmille. Yksi merkittävimmistä sidosryhmistä on omistaja-asiakkaat.
 • Kiinnostavat tehtävät: pääset käyttämään repertuaariasi yksittäisistä tilanteista ja tulipaloistakin laajojen ympäristöjen ja prosessien hallintaan sekä suunniteltujen toimenpiteiden läpivientiin.
 • Dynaamisuus: tavoitteenamme on digiloikka, joten pääset osaltasi modernisoimaan mielenkiintoista alaa. Tähän liittyvät työnteon hybridimalli ja kasvava automaatio.
 • Sijainti: Voit valita työpisteesi sijainnin vapaasti sekä tehdä toiveesi mukaisti etätöitä. Yhtiön kotipaikka on Helsinki ja nykyiset toimipisteet löydät täältä.

 

Toivomme sinulta

 • Vahvaa osaamista ja kokemusta sekä hyviä verkostoja
 • Ammatillista taustaa viestinnästä, jossa ainakin yksi aikaisempi kokemus on kehittyvän yrityskonsernin viestinnästä. Vaikuttajaviestinnän näytöt ovat etu.
 • Paloa ja tekoja digimarkkinoinnista: vaikka olemme omistaja-asiakkaillemme palveluja tuottava in house -toimija, haluamme luoda asiakkaillemme sujuvan ja miellyttävän digitaalisen kokemuksen ja vuorovaikuttaa nykyaikaisesti potentiaalisten ja nykyisten työntekijöidemme kanssa.
 • Palvelu- ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.
 • Sinun johdollasi ja toimesta tapahtuu!
 • Yliopistotasoista koulutusta
 • Loistavia kommunikaatiotaitoja sekä erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, sujuva ruotsi on etu.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 23.9. kello 14.00-14.30 ja maanantaina 27.9 kello 9.00-9.30 talousjohtaja Anette Vaini-Antila, puh. +358 500 735 211. Voit myös olla Anetteen yhteydessä sähköpostilla: anette.vaini-antila@sarastia.fi.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuajan aikana. Älä siis suotta odottele viimeisiin päiviin asti ennen kuin lähetät hakemuksesi.

Haku 30. syyskuuta 2021, klo 23.59

 

https://ats.talentadore.com/apply/viestintapaallikko/m72z1D

Viestintäpäällikkö, Lapin hyvinvointialue

LAPIN HYVINVOINTIALUEEN VALMISTELU

SYYSKUU 2021

 

Tarjoamme rohkealle ja osaavalle viestinnän ammattilaiselle historiallisen suuret saappaat Lapissa

 

Haluatko rakentaa organisaation viestintätoiminnon puhtaalta pohjalta? Osaatko luotsata organisaation valmistelun viestintää? Miten sinulta taipuu vaikuttava muutosviestintä?

 

Haemme viestintäpäällikköä Lapin hyvinvointialueen valmisteluun ja tulevan hyvinvointialueen viestintätoiminnon rakentamiseen.

 

Viestintäpäällikkönä vastaan yhdessä toimivan johdon kanssa hyvinvointialueen valmistelun viestinnästä sekä tulevan hyvinvointialueen viestintästrategian rakentamisesta ja toteuttamisesta. Tehtävä sisältää niin viestinnän suunnittelua ja toteuttamista kuin laajaa sidosryhmä- ja mediayhteistyötä.

Viestinnän tehtävä sote-uudistuksen keskiössä Suomen suurimmassa maakunnassa vaatii viestinnän vahvan työkokemuksen ja soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme, että sinulla on monipuolista osaamista perusorganisaatioviestinnän lisäksi tulevaisuuden vuorovaikutuskanavista ja -keinoista. Toivomme sinulta löytyvän myös näkemystä muutosviestinnästä ja vaikuttavasta kansalaisviestinnästä.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan 2021 loppuvuodesta ja työsuhde kestää 2023 loppuun.

Työhakemus täytetään Kuntarekry-palvelussa, jonne voi ladata myös oman ansioluettelon. Toivomme hakemuksesta löytyvän myös suosittelijoiden nimet ja yhteystiedot mahdollisia yhteydenottoja varten. Hakemukseen voi kirjoittaa myös palkkatoiveen. Hakemus tulee toimittaa 4.10.2021 mennessä.

 

Mikä hyvinvointialue?

Hyvinvointialueiden perustaminen on osa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistusta. Sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestäminen siirretään kunnilta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueiden vastuulle.

 

Lisätietoja:

Jari Jokela

Väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja

040 532 3998

jari.jokela@lshp.fi

 

Mirva Salmela

Hankejohtaja,

040 620 7896

mirva.salmela@kolpene.fi

Viestinnän asiantuntija,
K-kauppiasliitto

K-kauppiasliitto on K-kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontajärjestö, johon kuuluu yli 1 100
K-kauppiasyrittäjää. Liiton perustehtävänä on K-kauppiasyrittäjyyden kehittäminen ja vahvistaminen sekä jäsentensä yhteisten etujen ajaminen. K-kauppiaat, Kesko ja K-kauppiasliitto muodostavat yhdessä K-ryhmän, vahvan suomalaisen kaupan alan toimijan.

 K-kauppiasliitossa kauppiaiden tukena toimii 16 hengen toimisto, joka sijaitsee K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. www.k-kauppiasliitto.fi

 

Haemme K-kauppiasliittoon vakituiseen työsuhteeseen

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

Oletko viestinnän virtuoosi, jolle sisällön tuottaminen sekä digiin että printtiin sujuu luonnostaan? Kiinnostaako sinua kaupan ala ja haluatko olla edistämässä K-kauppiasyrittäjyyttä viestinnän eri keinoin?

 

TÄRKEIMPINÄ TEHTÄVINÄSI

ovat K-kauppiasliiton digitaalisten viestintäkanavien ylläpito ja kehittäminen sekä  sisällön tuottaminen liiton eri viestintäkanaviin. Tuotat sisältöä mm. Kehittyvä kauppa -lehteen, koordinoit yhteistyötä ulkoisten kumppaneiden, kuten mainostoimistojen ja videotuottajien kanssa, rakennat K-kauppiasliiton sosiaalisen median viestintäkanavia. Osallistut K-kauppiasliiton järjestämien tapahtumien viestintään.

 

SINULTA ODOTAMME

mielellään vähintään viiden vuoden työkokemusta viestintätehtävistä sekä soveltuvaa ammattikorkea- tai korkeakoulututkintoa. Tunnet sosiaalisen median eri kanavat ja niiden tarjoamat mahdollisuudet niin hyvin, että otat haltuusi digikanavien kehitysvastuun. Sinulla on ”kyllä onnistuu” -asenne ja tartut oma-aloitteisesti sekä rutiini- että kehitystehtäviin. Sujuvan suomen lisäksi edellytämme englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta on etua.

 

TARJOAMME

monipuolisen viestintätehtävän, kaupan alan näköalapaikan ja mielenkiintoisen työn osana viisihenkistä viestintätiimiä. Pääset käyttämään osaamistasi laajasti, saat vastuullisen tehtävän ja tueksesi K-ryhmän laajan verkoston. Tervetuloa mukavaan joukkoomme kehittämään K-kauppiasyrittäjyyttä viestinnän eri keinoin!

 

JOS KIINNOSTUIT

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2021 leena.salo@k-kauppiasliitto.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Leena Salo, 050 487 2984.

 

Tiedottaja, Nykytaiteenmuseo Kiasma

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Säätiön palveluksessa työskentelee noin 280 työntekijää.

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

TIEDOTTAJAA

Osallistut Kiasman ulkoisen viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen sekä tuotat Kiasmasta ja Kiasman ohjelmistosta ajankohtaista materiaalia monikanavaisesti.

 

Sinulla on:

 • tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä
 • kykyä tuottaa ja muokata sisältöjä erilaisiin kanaviin sekä tekstin että visuaalisen kokonaisuuden näkökulmasta
 • kokemusta yhteistyöstä median kanssa ja erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä
 • hallitset keskeiset työvälineet/ohjelmistot ja olet motivoitunut oppimaan uusien käyttöä
 • erinomainen suomen, hyvä englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taito
 • hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
 • valmiutta työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä.

 

Teet työtä asiakaslähtöisesti. Itsenäinen työskentelyote, tiimityötaidot ja kyky toimia tiivistahtisessa työympäristössä ovat tässä tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Hallitset aikataulut ja pystyt toimimaan joustavasti erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Arvomme, yhdessä, avoimesti ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kannustavan tiimin. Kansallisgalleria on maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio ja Kiasmassa pääset nykytaiteen näköalapaikalle. Työyhteisömme on innostunut ja olemme ylpeitä siitä, mitä teemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kiasman viestintäpäällikkö Piia Laita, piia.laita@kiasma.fi tai puhelimitse ma 20.9. klo 13-14 p. 040 590 8805

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 4.10.2021. Hakulinkki