Digitaalisen markkinointiviestinnän moniosaaja, Kuutio.fi (Suomen Puukauppa Oy)

Sinä, joka näet metsän puilta some-viestinnän tiheikössä. Oletko digitaalisen markkinointiviestinnän innovatiivinen osaaja, joka luo markkinointiviestinnällä uutta kasvua ja mahdollisuuksia? Etsimme juuri sinua kasvamaan kanssamme!

KASVUN PAIKKA DIGITAALISEN MARKKINOINTIVIESTINNÄN
MONIOSAAJALLE

Työssäsi vastaat monipuolisesti yrityksemme viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä sekä uudistuvan brändimme juurruttamisesta otolliseen maaperään. Löydät ja toteutat tehokkaita ratkaisuja yksityisten metsänomistajien tavoittamiseen digitaalisen markkinointiviestinnän keinoin. Vastaat myös markkinoinnin ostamisesta, tapahtumien toteuttamisesta ja Kuution mainostilan myynnistä. Ansaitsemaasi mediatilaa ei mitata palstamillimetreissä, vaan ehkä neliökilometreissä. Teet yhteistyötä mainos- ja mediatoimistojen sekä yrityksen toimitusjohtajan ja tuoteomistajan kanssa.

Sinulla on kokemusta digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin parista, mutta kokemusta voit korvata innostuneella, oma-aloitteisella ja ratkaisuhakuisella asenteella: asiat halki, poikki ja pinoon. Pidät siitä, että työpäiväsi ovat vaihtelevia, ajoittain hektisiä ja nautit laajasta toimenkuvasta. Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kykyä käyttää englantia, mielellään myös ruotsia, työkielenäsi. Metsätalouden ja puukaupan ymmärrys ei ole välttämätöntä, meillä opit nopeasti lisää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvässä ja tulevaisuuteen katsovassa kasvuyrityksessä. Lisäksi saat viihtyisän työympäristön Helsingin toimistolla, myös etätyöskentely onnistuu joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antavat Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen puh. 040 560 9585, varmimmin ke 8.3., ma 13.3. ja ti 21.3. klo 14–16 ja Suomen Puukauppa Oy:n toimitusjohtaja Aku Mäkelä puh. 040 660 5160, varmimmin pe 17.3. ja pe 24.3. klo 15–17. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Ursula Saarikettu Arespartnersilta, puh. 0400 943 457. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi/ avoimet työtehtävät viimeistään su 26.3.2023 mennessä.

Suomen Puukauppa Oy kehittää ja ylläpitää metsänomistajille, puunostajille ja välittäjille, kuten metsänhoitoyhdistyksille sekä muille metsäalan palveluntarjoajille tarkoitettua maailman ensimmäistä kaikille avointa ja neutraalia KUUTIO® puukauppapaikkaa. KUUTIO® parantaa puumarkkinoiden toimivuutta, aktivoi metsänomistajia, helpottaa ammattilaisten työtä sekä mahdollistaa toiminta- ja kauppatapojen kehittymisen.

Tavoitteenamme on, että KUUTIO® on metsänomistajien digitaalisista kanavista houkuttelevin, helpoin ja tunnetuin. Vahvistamme näin asemaamme yksityisten metsänomistajien ja ammattilaisten kohtaamispisteenä sekä palvelualustana.

www.kuutio.fi

Sisäisen viestinnän asiantuntija, Berner

140-vuotias neljän liiketoiminta-alueen perheyhtiömme on kasvanut ja kansainvälistynyt voimakkaasti viime vuosien aikana ja meitä berneriläisiä on konsernissa seitsemässä maassa jo noin 800. Haemmekin nyt Markkinointi ja Innovaatiot -yksikköömme idearikasta ja innostunutta

SISÄISEN VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

tukemaan meitä tällä kasvumatkallamme ja kehittämään edelleen konsernin laajuista viestintäämme.

Vastaat Bernerin sisäisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä henkilöstötilaisuuksista. Tuet osaamisellasi myös ulkoista viestintäämme.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisen, strategiaamme tukevan sisällön tuottaminen sisäisen viestinnän kanaviimme ja kanavien jatkuva kehittäminen. Olet intohimoinen ja sujuvasanainen kirjoittaja ja tuet kaikkia liiketoiminta-alueitamme ja palveluliiketoimintojamme erilaisten projektien viestinnässä. Muutosviestinnällä on myös merkittävä rooli kasvavassa yhtiössämme. Pidät langat sujuvasti käsissäsi henkilöstötilaisuuksien järjestämisessä.

Hallitset intranetin, uutiskirjeiden tuottamisen ja perusohjelmistot Microsoft 365 -ympäristössä. Olet tottunut kuvien ja videoiden käsittelijä. Sinulla on kokemusta virtuaalitapahtumisen tuottamisesta ja opit nopeasti uusia ohjelmia. Tehtäviisi kuuluu myös ulkoisen viestinnän tehtäviä. Toimit läheisessä yhteistyössä johdon koordinaattorimme kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa viestinnällistä tai kaupallista koulutustaustaa. Olet proaktiivinen ja sosiaalinen ja innokas ja utelias oppimaan uutta ja kehittämään toimintaa jatkuvasti. Suomen kielen lisäksi viestit sujuvasti myös englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä kehittämään kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksemme sisäistä viestintää ja kehittymään itse edelleen viestinnän ammattilaisena. Haluamme sinun onnistuvan työssäsi ja saat tueksesi Markkinointi ja Innovaatiot -yksikkömme ammattitaitoiset ja aktiiviset kollegat sekä tietysti myös Bernerin muun organisaation osaavan tuen sekä laajat työsuhde-etumme. Viihtyisät ja modernit toimitilamme metrolinjan varrella Herttoniemessä tarjoavat mukavat puitteet kollegoiden kohtaamiselle hybridityössä.

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki pystyvänsä toimimaan tehtävässään yrityksemme perusarvojen – työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Myös kokemus työn merkityksellisyydestä on meillä poikkeuksellisen korkealla tasolla. Toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Olemme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja tasa-arvon edistämiseen työelämässä. Siksi toivomme, että erilaisista taustoista tulevat hakijat hakevat tätä tehtävää.

Lisätietoja antavat Bernerin viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Maria Nymander, puh 044 335 2579, maria.nymander@berner.fi parhaiten tavoitettavissa to 16.3. klo 15–16 ja pe 17.3. klo 9–10 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426127, parhaiten tavoitettavissa ma 20.3. klo 15–16.30 ja ke 22.3. klo 16–17.30. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera oheisen hakupainikkeen tai linkin Arespartners avoimet työpaikat kautta 27.3.2023 mennessä.

Berner Oyon vuonna 1883 perustettu kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen neljän liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Pääkonttorimme, tutkimus- jakehitysyksikkömmeja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa. Konsernimme liikevaihtovuonna 2021oli417,7 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee 800 henkilöä. Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää #huomisenpuolustaja. Lisätietoja: berner.fi   

Viestinnän asiantuntija, Helsingin seurakuntayhtymä

Haluatko viestiä hyvän puolesta?

Kaksi seurakuntaa etsii yhteistä

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

alueviestijän määräaikaiseen tehtävään.

Alueviestijä suunnittelee ja toteuttaa ulkoista ja sisäistä viestintää kahdessa seurakunnassa: Lauttasaari ja Töölö. Tehtäviin kuuluu muun muassa sisällöntuotantoa verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan ja intraan, juttujen ideointia ja tuotantoa eri medioihin, mediatiedotteiden ja mainosten tekemistä suunnitteluineen ja taittoineen, tapahtumatiedottamista ja mediaseurantaa. Työssä pääsee suunnittelemaan seurakunnan viestintää yhdessä seurakunnan oman viestijän kanssa, koordinoimaan seurakuntien yhteistä kausi- ja tapahtumaviestintää sekä tekemään vaikuttamisviestintää ja vastaamaan toimittajien pyyntöihin. Aikaa ja osaamista tarvitaan seurakunnan työtekijöiden viestintävalmiuksien ja koulutustarpeiden kartoittaminen ja heidän sparraukseensa viestinnällisissä asioissa.

Alueviestijä kuuluu organisatorisesti seurakuntayhtymän yhteisten palvelujen viestintätiimiin. Teemme töitä osin etänä ja yhteisissä tiloissamme Seurakuntien talossa Kalliossa. Pääosan työstään alueviestijä tekee kuitenkin seurakuntien toimipisteissä.

Tehtävä on määräaikainen: se alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2024.

Edellytämme

– soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuten hankittua riittävää ammattipätevyyttä

– sosiaalisen median ja verkkoviestinnän osaamista

– vahvaa sisällöntuotannon kokemusta

– kykyä käyttää erilaisia julkaisu- ja seurantatyökaluja ja oppia uusia

– visuaalisia taitoja ja taitto-ohjelmaosaamista

– urbaanin elämäntavan tuntemusta

– yhteistyökykyä sekä kommunikoivaa ja kehittävää tapaa työskennellä

– suomea äidinkielen tasoisena ja sen sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua

– että tehtävään valittava on Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Eduksi lasketaan myös

– markkinointiviestinnän ja sisältömarkkinoinnin osaaminen

– kirkon tuntemus

– perusasioissa pärjäämistä myös ruotsiksi.

Tehtävän palkkaus on kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 602 mukainen. Kokonaispalkka on 3463–3936 €/kk aiemmasta työkokemuksesta riippuen. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Lähetä hakemuksesi ke 29.3. klo 12 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: Viestinnän asiantuntija – Helsingin seurakuntayhtymä – KirkkoRekry. Hakijat arvioidaan ja valinnat haastatteluihin tehdään sähköisellä lomakkeella annettujen tietojen sekä erikseen pyydettävän videotehtävän perusteella pääsiäisen jälkeen viikolla 17.

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Kimmo Holappa p. 040 596 2007, pe 24.3. klo 14–15 ja ma 27.3. klo 15–16 tai tiedotus.helsinki@evl.fi.

Helsingin seurakuntayhtymä on osa Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa – Kirkko Helsingissä. Kristittyjen yhteisönä edistämme helsinkiläisten hengellistä elämää ja rakennamme yhdessä merkittäviä ja laadukkaita kohtaamisen ja auttamisen paikkoja. Puolustamme tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta, oikeudenmukaisuutta ja luontoa. Arvomme ovat usko, toivo ja rakkaus.

Helsingin seurakuntayhtymä koostuu 16 suomenkielisestä ja 3 ruotsinkielisestä seurakunnasta sekä yhtymän yhteisistä palveluyksiköistä.

Viestinnän ja vaikuttamisen päällikkö, Suomen Tilintarkastajat ry

Haemme Suomen Tilintarkastajat ry:lle viestinnän ja vaikuttamisen päällikköä. Etsimme iloiseen ja välittömään joukkoomme kollegaa vahvistamaan viestinnän ja vaikuttamisen kenttää.

Vastaat yhdistyksen viestinnästä ja tuot siihen yhteiskunnallista näkökulmaa. Osallistut monipuolisesti viestinnän suunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen työskennellen tiiviisti yhdessä viestinnän ja edunvalvonnan asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelet ja toteutat viestintää etenkin sidosryhmille ja yhteiskunnallisille vaikuttajille sekä vastaat sidosryhmäsuhteista. Olet toiminnanjohtajan tuki vaikuttamistyössämme, jota teemme asiantuntijoidemme kanssa esimerkiksi vastuullisuuskysymysten parissa. 

Olemme pieni ja tiivis työyhteisö ja teemme tiivistä yhteistyötä myös jäsentemme kanssa mm. eri työryhmissä. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja olemaan mukana kehittämässä toimintaamme. Meille hyvä yhteishenki ja viihtyisä työilmapiiri on todella tärkeää. Toivommekin, että löytämämme viestinnän vahvistus on ulospäinsuuntautunut ja luo osaltaan mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä.

Odotamme sinulta:

  • Monipuolista kokemusta erilaisten viestinnän tehtävien hoitamisesta
  • Kykyä strategiseen ajatteluun
  • Kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja median kanssa toimimisesta
  • Ymmärrystä nykyaikaisista viestintävälineistä ja -kanavista sekä median toiminnasta 
  • Poliittisen päätöksenteon tuntemusta 
  • Erinomaista kirjallista ilmaisua eri kanavissa sekä halua viestiä suullisesti työstämme ymmärrettävästi esimerkiksi erilaisissa tilaisuuksissamme
  • Suomen ja englannin kielen erinomaista osaamista. Ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi.
  • Positiivista asennetta ja yhteistyökykyisyyttä

Kykenet ottamaan itsenäisesti haltuun viestinnän ja vaikuttamisen kokonaisuuden. Olet kuitenkin tiimihenkinen ja sinulla on intoa kannustaa kollegoitasi kehittymään viestinnän ja vaikuttamisen osaajina. Työhön soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksesi. Osaat katsoa ja laatia isoja linjoja, mutta olet valmis työskentelemään arkisissakin tehtävissä. Sinun ei tarvitse välttämättä olla substanssin syväosaaja. Eduksesi on, jos olet ehtinyt luoda yhteyksiä yhteiskunnallisiin päättäjiin, mediaan ja elinkeinoelämään.

Tule meille tekemään toiminnastamme entistäkin vaikuttavampaa ja herättämään sidosryhmien kiinnostus tilintarkastusalaan. Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön. Toimithan siis ripeästi!

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoivomuksesi viimeistään maanantaina 3.4.2023 osoitteeseen sanna.alakare@tilintarkastajat.fi.

Lisätietoja viestinnän kokonaisuudesta antaa viestinnän asiantuntija Henna Ristikangas, p. 050 351 6608 ma 20.3. klo 14.30–15.30 ja ke 29.3. klo 9–10, ja vaikuttamistyöstä toiminnanjohtaja Sanna Alakare, p. 050 5367207 ti 21.3. klo 8.30–9.30 ja ma 27.3. klo 15.30–17.30.

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastusalan suomalainen etujärjestö. Jäsenemme ovat yksityisellä ja julkisella sektorilla toimivia tilintarkastajia ja muita talouden ammattilaisia. Työmme keskittyy edunvalvontaan, jäsenistön ammatilliseen ohjeistamiseen sekä tilintarkastusalan tunnetuksi tekemiseen. Teemme läheistä yhteistyötä jäsentemme ja sidosryhmiemme kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti.