Yhteisöviestinnän asiantuntija, Helsingin yliopisto

Helsingin yliopiston yhtenä strategisena tavoitteena on olla paras paikka opiskella ja työskennellä vuoteen 2030 mennessä. Yhteisöllisyys tarkoittaa meille moniarvoisuutta, yhdenvertaisuutta ja toisten kunnioittamista. Edistämme avoimuutta, yhdessä tekemistä ja yliopistolaisten vaikutusmahdollisuuksia.

Kaipaamme nyt tiimiimme

YHTEISÖVIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA edistämään strategisia tavoitteitamme ja vahvistamaan arvojemme toteutumista yhteisöviestinnän keinoin.

Oletko sinä etsimämme yhteisöviestinnästä inspiroituva viestijä?

 

Työssäsi

 • kehität osallistavaa työyhteisöviestintää koko yliopistossa
 • ideoit ja toteutat työyhteisöviestintää monimediaisesti strategisen suunnitelman pohjalta
 • löydät yhteisöä kiinnostavat, strategiaa tukevat, merkitykselliset aiheet ja luot niille sisäistä näkyvyyttä
 • konsultoit, koulutat ja avustat yliopistolaisia viestimään yhteisölle
 • toimit muutaman toimialan viestintätukena
 • seuraat viestinnän onnistumista
 • osallistut tarvittaessa häiriötilanteiden viestintään

 

Teet työtä tiiviissä yhteistyössä yliopistolaisten kanssa. Tuet ja sparraat asiantuntijoita viestimään. Työsi on osin projektiluontoista, joten käynnissä voi olla monta samanaikaista viestintäkokonaisuutta.

 

Sinusta:

Yhteisöllisyys ja työyhteisön hyvinvointi ovat sinulle tärkeitä. Ymmärrät yhteisöviestinnän merkityksen yhteisöllisyyden rakentajana. Palveluhenkisenä ja uteliaana ihmisenä pääsetkin nopeasti sisään yliopistolaisten maailmaan. Ideaalitilanteessa sinulla on jo kokemusta suuren organisaation yhteisöviestinnästä.

Sinulla on kehittävä ja rohkea ote työhösi etkä arkaile sen esiintuomista. Sinulla on valmius uudistaa toimintaa moniäänisessä ja keskustelevassa yliopistoyhteisössä. Suunnitelmallinen ja tavoitteisiin tähtäävä työskentely on sinulle tuttua. Osaat myös priorisoida töitäsi. Olet avoin tiimipelaaja, ja sinulla on tärkeä rooli tiimin yhteisen onnistumisen varmistamisessa.

 

Osaamisestasi:

Olet kehittämisorientoitunut ja saat ihmiset mukaan ideoimaan ja toteuttamaan suunnitelmia. Sinulla on toivottavasti kokemusta projektien vetämisestä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen tilanteessa kuin tilanteessa, on yhteistyökumppanisi sitten yliopiston johtoa tai oman tiimin kollega. Olet taitava sisällöntuottaja.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta viestintäalalta, erityisesti työyhteisöviestinnästä, sekä ylempää korkeakoulututkintoa. Hyvästä englannin ja ruotsin kielen taidosta on etua.

 

Meistä:

Yhteisöllisyys on yksi arvoistamme ja se näkyy myös käytännössä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Mukavassa ja osaavassa tiimissä sinulla on työparina toinen yhteisöviestinnän asiantuntija ja muita kollegoita, joiden kanssa työskentelet yhdessä päivittäin. Lisäksi neljällä kampuksellamme on viestinnän asiantuntijoita, joiden työhön kuuluu myös yhteisöviestintää. Yhdessä tekeminen on meille arkipäivää.

 

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi viimeistään 14.12.2021. Hae paikkaa tämän linkin kautta. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa kirjautumalla https://msap.helsinki.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Hannamaija Helander, puhelimitse 0400 675 820 3.12. klo 13–14, 10.12. klo 13–15 ja 13.12. klo 15–16.

 

Työ alkaa tammikuussa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

 

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI!

Helsingin yliopiston Viestintä ja yhteiskuntasuhteet on sadan asiantuntijan monilainen työyhteisö, joka toimii osana 1 000 hengen yliopistopalveluja. Viestintä ja yhteiskuntasuhteet vastaa yliopiston monimediaviestinnän, kumppanuus- ja sidosryhmätyön sekä markkinoinnin ja identiteetin palveluista. Tuemme ylpeänä ja ammattitaidolla yliopiston visiota Tieteen voimalla – maailman parhaaksi.

 

Haluatko tietää lisää Helsingin yliopistosta työnantajana? Lue lisää ja tutustu: https://www.helsinki.fi/fi/tutustu-meihin/ura-ja-avoimet-tyopaikat

 

 

Viestinnän suunnittelija, Sweco Finland

Haemme Helsinkiin

VIESTINNÄN SUUNNITTELIJAA

vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Tuotat sisältöjä sekä sisäisiin että ulkoisiin kanaviimme ja osallistut monipuolisesti viestintäyksikön muihin päivittäisiin tehtäviin, kuten intranetin, kotisivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpitoon, tapahtumatuotantoihin sekä uutiskirjeiden laatimiseen. Lisäksi toimit kumppaniverkostomme yhteyshenkilönä ja koordinoit heidän kanssaan erilaisia toimeksiantoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa kansainvälisessä organisaatiossa. Kyseessä on näköalapaikka, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä alan huippujen joukossa ja viestimään asioista, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön pitkälle tulevaisuuteen. Viestinnän suunnittelijana roolisi on itsenäinen, mutta ei missään nimessä yksinäinen. Olet osa viestintätiimiä, jossa on dynaaminen tekemisen meininki ja mukava porukka, ja saat tiimimme täyden tuen tehtävässäsi. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoimintayksiköidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, ja tehtävässäsi pääset myös osaksi Swecon kansainvälistä viestintäverkostoa.

 

Mutkaton Sweco-porukka

 Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua sekä työskentelemään mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

 

Avaimia tehtävässä menestymiseen

– Tehtävään soveltuva koulutus

– Hyvät viestinnälliset taidot

– Kokemusta vastaavista tehtävistä

– Suunnitelmallinen sekä itsenäinen ja vastuullinen ote työhön

Alamme tuntemuksen ja kokemuksen kansainvälisen pörssiyhtiön viestintätehtävistä katsomme eduksi.

 

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Sanna Huopio: etunimi.sukunimi(a)sweco.fi
Puhelimitse tehtävästä voi tiedustella ti 30.11. klo 13-14 ja ti 14.12. klo 13-14, puh. 050 302 8898.

Jätäthän hakemuksesi (sisältäen palkkatoiveen) ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 20.12.2021 mennessä täällä. Ensimmäiset haastattelut pidetään vuodenvaihteen jälkeen viikolla 1. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa täältä!

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Verkkoviestinnän asiantuntija, Säteilyturvakeskus

Säteilyturvakeskus (STUK) on säteily- ja ydinturvallisuutta valvova viranomainen ja asiantuntijalaitos, jonka palveluksessa työskentelee noin 350 eri alojen asiantuntijaa. STUKin toiminnan tarkoitus on ihmisten, yhteiskunnan, ympäristön ja tulevien sukupolvien suojelu säteilyn haitallisilta vaikutuksilta. Tavoitteenamme on maailman onnellisimmat virkamiehet, paras virasto ja tyytyväisimmät asiakkaat – säteilyturvallinen Suomi.

Yhteiset asiantuntijapalvelut-osasto vastaa viraston valmius-, viestintä- ja kansainvälisten asiantuntijapalveluiden yhteensovittamisesta ja kehittämisestä.

Viestintäpalvelut (VIP) vastaa STUKin strategian mukaisesta media-, työyhteisö-, verkko- ja valmiusviestinnästä sekä niiden suunnittelusta, kehityksestä ja seurannasta. Lisäksi VIP vastaa STUKin visuaalisesta ilmeestä, yhteisökuvan monipuolistamisesta ja maineenhallinnasta. VIPissä työskentelee tällä hetkellä neljä viestinnän asiantuntijaa.

 

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt verkkoviestinnän asiantuntijaa rakentamaan tulevaisuuden stuk.fi-sivustoa. Tärkeimpänä tehtävänäsi on valmistella ja toteuttaa stuk.fi-sivustouudistus: määritellä tavoite- ja tahtotilamme ts. vaatimukset uudelle sivustollemme, suunnitella uudistuksen toteutustapa sekä toteuttaa sivustouudistus yhteistyössä asiantuntijoidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tehtävään sisältyy myös nykyisen sivuston pienkehitystä ja sisällön ylläpitämistä sekä sisällöntuottajien tukena ja kouluttajana toimimista. Tehtävässä edustat STUKia hallinnonalamme verkkosivustojen pääkäyttäjäryhmässä.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

 

Hakijalta odotamme

• soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuten hankittua kokemusta digitaalisesta viestinnästä
• kokemusta ja näyttöä verkkopalvelukonseptien ja käyttöliittymien tuoteomistajatasoisesta kehittämisestä
• osaamista kohderyhmälähtöisestä ja käyttäjäkeskeisestä verkkosivujen ylläpidossa
• osaamista teknillisestä ja sisällöllisestä saavutettavuudesta
• erinomaisia projektin johtamistaitoja
• kokemusta ja näyttöä verkkosivustojen kehitysprojektien läpiviennistä
• suunnitelmallisuutta, tarkkuutta ja kokonaisuuksien hyvää hallintaa
• innovatiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
• hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

 

Hakijan eduksi katsomme

• Liferay-sisällönhallintajärjestelmän perusteellisen hallinnan
• palvelumuotoiluosaamisen
• sisältöjen hallinnan useammassa kieliversiossa
• analytiikkavälineiden ja hakukoneoptimoinnin osaamisen
• vastaavan, vähintään kolmen vuoden työkokemuksen valtionhallinnosta tai muista suurista organisaatioista.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika: Virastotyöaika

Tehtävä alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Koeaika: 6 kk.

Määräaikainen, päättyy: 31.2.2023

Määräaikaisuuden syy: viransijaisuus.

 

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   8.12.2021 16:15

ID:   33-536-2021

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Säteilyturvakeskus kirjaamo
PL 14, Laippatie 4
00811 Helsinki

 

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävä on sijoitettu STUKin palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään 8 (tehtäväkohtainen palkanosa on vaativuusryhmässä 8 on 3262,98 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on maksimissaan 55 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Uudella henkilöllä henkilökohtainen palkanosa on tyypillisesti noin 10-20%. Henkilö voi esittää myös palkkatoiveensa hakemuksessaan.

 

Edut

STUKissa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on onnistuneen toiminnan lähtökohta. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja tuemme työhyvinvointia mm. kattavan työterveyshuollon, joustavien työaikojen sekä liikunta- ja kulttuurietuuden avulla.

 

 

Lisätietoja tehtävästä

Piia Kaijanto, Viestintäpäällikkö, 040 520 8547

 

Toimipiste

Säteilyturvakeskus
PL 14, Laippatie 4
00811 Helsinki

Marketing Manager, CGI Suomi

Marketing Manager

 

Me CGI:llä olemme monessa mukana. Rakennamme toimivaa, turvallista ja elinvoimaista Suomea – ihan jokaiselle meistä. Suomessa meitä on 3 700, maailmalla 78 000.

 

Haemme sinua, markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen, joka seuraat kiinnostuneena yhteiskuntamme kehitystä ja innostut siitä, miten teknologian avulla voidaan muuttaa maailmaa. Ymmärrät, mistä puhutaan, kun viestittävät aiheet vaihtelevat esimerkiksi pilvestä tekoälyyn, ja saat nopeasti kiinni olennaisesta, kun konteksti vaihtelee esimerkiksi kansallisesta turvallisuudesta sairaanhoitoon.

Toivomme, että olet luova ja aloitekykyinen, innostut uudesta helposti ja saat hyvällä sykkeelläsi myös muut mukaan toteuttamaan ideoitasi. Hyvän asenteen lisäksi rooli vaatii jämäkkää ja ammattimaista otetta tekemiseen sekä kykyä viedä suunnitellut toimenpiteet maaliin.

Luonteeltasi olet idearikas, vastuusi kantava ja hyvällä asiakaspalveluasenteella varustettu ammattilainen. Asioihin tartut napakasti ja aloittamasi projektit viet maaliin iloisella let´s do it -asenteella monenlaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Hallitset kirjoittamisen jalon taidon, ja sinulla silmää sekä osaamista visuaaliselle ilmaisulle. Markkinointisuunnitelmia olet ehtinyt tehdä jo useampia. Markkinointiviestintä on vahva leipälajisi, mutta plussaksi lasketaan, jos ymmärrät myös journalismin pelisäännöt. Verkkosivujen ja -sisältöjen tuottaminen on sinulle tuttua ja some on sinulle itsestäänselvyys. Kokemusta Hubspotista arvostamme, mutta vähintään nälkä sen haltuunottoon on edellytys.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta monipuolisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä sekä tehtävään liittyvää korkeakoulutaustaa.

 

Onnistu kanssamme

Koska tehtäväkenttä on laaja, tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä useiden rinnakkaisten projektien hallintaan ja tehtävien priorisointiin sekä hyvää stressin- ja kiireensietokykyä.

Vastuullasi ovat muun muassa:
• markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus
• kiinnostavien ja ajankohtaisten sisältöjen ideointi
• erilaisten sisältöjen kirjoittaminen itsenäisesti ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa
• asiakaskohtaisen markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä asiakkuusjohtajien kanssa

 

Tarjoamme sinulle

Sinulle tarjoamme paikkaa työstään innostuneiden ammattilaisten tiimissä, jossa saat vastuuta, monipuolisen tehtäväkentän sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä markkinoinnin ja viestinnän osaajana. Tukenasi on kivojen ja osaavien ihmisten markkinointitiimi sekä iso joukko eri alojen rautaisia asiantuntijoita, joiden kanssa rakennamme sujuvampaa arkea niin ammattilaisille, kuten lääkäreille ja opettajille, kuin kansalaisillekin – eli ihan jokaiselle meistä.

Mukavien työkavereiden, vastuullisen tehtävän ja osaamisen kehittämisen lisäksi pääset nauttimaan hyvistä työsuhde-eduista, kuten osakeosto-ohjelmastamme. Jokaisen euron, jonka päätät ohjata palkastasi osakkeisiimme, työnantaja tuplaa sinulle. Meillä olet siis paitsi työntekijä myös halutessasi yksi omistajista.

Tehtävä on vanhempainvapaasijaisuus, joka kestää ainakin kesäkuuhun 2023. Mahdollinen jatko tämän jälkeen selviää myöhemmin, mutta toimialamme suurimpana työllistäjänä erilaisia sisäisiä hakuja on yrityksessämme käynnissä jatkuvasti!

Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä ja työskentelemme joustavasti hybridimallilla.

 

Kiinnostuitko?

Mainiota! Seuraavaksi toivoisimme kuulevamme lisää sinusta.

Haethan tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura niin pian kuin mahdollista, mutta kuitenkin viimeistään 6.12.2021. Etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Esa Luoto p. 050 380 5601. Esan tavoitat keskiviikkona 24.11. klo 15-16 ja perjantaina 26.11. klo 14-15.

Viestintästrategi, Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto KVKL ry

Etsimme viestintästrategia kehittämään kiinteistönvälitysalan vaikuttavinta viestintää

 

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto KVKL ry on valtakunnallinen kiinteistönvälitysalan järjestö. Toimimme vastuullisen kiinteistönvälityksen edistäjänä ja kouluttajana sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana. Liitto tarjoaa ainutlaatuisen näköalan asuntokauppaan, sääntelyyn ja vaikuttamistyöhön. Viestinnän rooli on keskeinen alan tunnettuuden kehittämisessä.

 

Haemme viestintästrategia monipuoliseen tehtävään. Vastuullasi on kehittää ja rakentaa strategiamme mukaista pitkäjänteistä viestintää mielenkiintoisessa muutosvaiheessa olevalla alallamme. Olet innostunut kiinteistönvälitysalasta ja asuntomarkkinoista ja tunnet kiinnostusta yhteiskunnalliseen keskusteluun.

 

Sinulla on jo kokemusta viestinnästä rutiineista innovointiin, ja olet tottunut suunnittelemaan ja toteuttamaan mieleenpainuvia viestejä eri kanavissa ja eri sidosryhmät huomioiden. Hallitset strategisen viestinnän suunnittelun ja seuraat tuloksia tavoitteellisesti. Olet tottunut kirjoittaja ja tekstin analysoija ja sinulla on visuaalista silmää, tuotat puhuttelevaa sisältöä sekä hallitset tavallisimmat tehtävän edellyttämät työkalut ja kanavat. Tunnistat viestintämahdollisuuksia ja olet selkeä ja innostava viestijä suomeksi; ruotsin ja englannin taidot ovat eduksi. Sinulla on avoin mieli ja rohkeutta rakentaa uutta, olet oma-aloitteinen, taitava priorisoimaan, ja sinulla on hyvä ajanhallinta.

 

Vastuualueenasi on vahvistaa Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton viestintää pitkäjänteisellä ja arvoa kasvattavalla tavalla. Osallistut liiton tapahtumien ja koulutusten tuottamiseen ja järjestelyihin sekä niiden markkinointiin eri kanavissa. Viestintästrategimme keskeiset tehtävät:

 • Viestinnän suunnittelu ja tuloksellinen toteutus
 • Eri sidosryhmiä huomioiva ja innostava lähestyminen
 • Sisällöntuotanto ja toteutukset eri kanavissa sekä aktiivinen, reagoiva seuranta
 • Nettisivujen hallinnointi ja kehittäminen
 • Koulutuksiin, tapahtumiin ja tapaamisiin liittyvä viestintä ja markkinointi

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sekä asiantuntevan ja aktiivisen työyhteisön. Pienessä ja rennossa tiimissämme yhteistyökyvyt ja palvelualttius ovat keskeisiä onnistumisen edellytyksiä niin tiimin sisällä kuin vuorovaikutuksessa jäseniemme, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Sinulla on mahdollisuus olla luomassa uutta ja mielenkiintoista mielikuvaa alasta. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja tarjoaa erinomaiset puitteet työskentelylle. Meillä on joustava työaika ja mahdollisuus myös etätyöhön. Tehtävä on kokoaikainen ja vakinainen, ja työsuhde-etuihimme sisältyy mm. laaja työterveyshuolto.

 

Jos haluat tietää tehtävästä tai meistä tarkemmin, lisätietoja antaa toimitusjohtaja Annukka Mickelsson, puh 050 339 0963, torstai 25.11. klo 15 – 16 tai perjantaina 26.11. klo 10 – 12. Voit tutustua meihin lisää myös nettisivuillamme www.kiinteistonvalitysala.fi.

 

Lähetä hakemuksesi, jossa kuvaat miten tehtävää hoitaisit, palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi viimeistään 5.12.2021 sähköpostilla annukka.mickelsson@kiinteistonvalitysala.fi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimi nopeasti!

 

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry edustaa yli 80 % alan toimijoista ja alan suurimpana etujärjestönä lähes 3 500 kiinteistönvälityksen ammattilaista. Liitto edistää asiantuntevaa ja turvallista kiinteistönvälitystä sekä ylläpitää Hyvän välitystavan ohjetta. Liiton tehtäviin kuuluvat alan tutkimus- ja koulutustoiminnan kehittäminen. Liiton toteutuneiden asuntokauppojen KVKL Hintaseurantapalvelu on maan laajin toteutuneiden kiinteistökauppojen tietovaranto. Keskusliiton jäseninä ovat Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Huoneistokeskus Oy, Kiinteistömaailma Oy, OP Koti, RE/MAX Suomi, Sp-Koti ja Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry. www.kiinteistonvalitysala.fi