Communications Specialist, Krogerus

Krogerus is a premier business law firm whose practice covers a broad spectrum of transactional, dispute resolution and regulatory matters. The firm has a particularly strong focus in the energy, finance, food and beverage, healthcare, real estate, technology and telecommunications sectors. We are regularly retained in some of the most challenging and high-profile assignments in the Finnish market.

Do you want to broaden your experience and take the next career step in the field of communications? We are looking for a creative and proactive Communications Specialist to take responsibility over Krogerus´ communication activities.

As a part of our marketing and communications team, you will

 • plan, facilitate and execute firm´s internal and external communications activities based on clients´ and employees´ needs
 • produce, draft and edit texts and story-driven content in English and Finnish for our website, newsletters, social media channels, client brochures and other marketing materials
 • act as editor of the firm´s new intranet and develop our internal communication further

We are looking for a candidate with at least 2−3 years of work experience for similar tasks and interested toward both internal and external communications. To succeed in this position, you are a strong writer with a proven ability to create compelling content for a variety of audiences. Fluent Finnish and English speaking and writing skills are required. Master’s or Bachelor’s degree in a relevant field as well as experience in Adobe Creative Suite and understanding of website content input are appreciated. Knowledge of SharePoint or similar platform is considered as an advantage.

As a colleague, we appreciate self-directed, service-minded and solution-oriented team player with an optimistic attitude. We will offer you an interesting position on professional services marketing and communications in one of the largest business law firms in Finland. You will have a chance to work independently supported by your team and develop your skills also through diverse and varied projects.

Please submit your application online at https://emp.jobylon.com/jobs/42320/ by 7 July 2019, at latest. In your cover letter, we encourage you to tell us what motivates you at work and what would you like achieve and learn while working at Krogerus. Selected candidates will be invited for interviews in August.

For further information on the position, please contact our Marketing and Communications Manager Aura Bade tel. +358 (0)29 000 6269 on 25 June between 10─11 am or on 1 July between 10─11 am. To get a glimpse of our daily work, follow us on Facebook, Instagram, LinkedIn and Twitter.

Vastuullisuuden ja viestinnän osaaja, Hill+Knowlton Strategies

Hill+Knowlton Strategies
We help brands and the public communicate

Viestinnän, markkinoinnin ja brändin tekijä Hill+Knowlton etsii säkenöivään joukkoonsa vastuullisuuden ja viestinnän osaajaa

Meillä Hillarilla on vastuullisuuden ja viestinnän huippuasiakkaat ja -konsultit. Kestävän kehityksen merkityksen yhä voimistuessa etsimme mainioon joukkoomme osaajaa tekemään työtä, jolla todella on merkitys. Rakennamme asiakkaidemme kanssa kestävämpää yhteiskuntaa, yritystoimintaa ja maailmaa.

Kestävän kehityksen asiakkaamme luonnehtivat meitä inspiroivaksi, laadukkaaksi ja yhteistyöhön sitoutuneeksi kumppaniksi. Saatat olla juuri etsimämme osaaja, jos

 • omaat näyttöjä vastuullisuuden keskeisten työkalujen ja menetelmien
  soveltamisesta käytännössä sekä projektien johtamisesta
 • olet hurmaavan yhteistyökykyinen asiakkaiden visaistenkin toimeksiantojen ratkaisija yhdessä kollegoiden kanssa
 • seuraat kiinnostuksella vastuullisuuden kentässä tapahtuvaa kehitystä
 • sinulla on vahva englanti ja suomi, tuotat sujuvasti monipuolisia sisältöjä molemmilla kielillä
 • esiinnyt ja myyt mielelläsi, saat toiset kuuntelemaan ja maltat kuunnella itse
 • käytät sujuvasti power pointia ja muita Office-työkaluja

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen vastuullisuuskenttään sekä kestävän kehityksen virtaan. Pääset tekemään erilaisten asiakkaiden ja toimialojen parissa nopealiikkeistä ja idearikasta työtä. Voit vaikuttaa suuressa määrin työnkuvaasi ja urapolkuusi. Samalla tuemme sinua ja teemme yhdessä tiiminä töitä.

Jos kiinnostuit, niin täyttä höyryä eteenpäin!

Lue lisää
www.hkstrategies.fi
www.wpp.com/sustainability

Kysy ja kuulostele
26.6. klo 14-15 tai 2.7. klo 14-15 tai 30.7. klo 14-15
Jami Taipalinen, Director, Corporate Affairs and Sustainability, puh. 044 330 2123

Toimita hakemus sekä CV
2.8. mennessä osoitteeseen jami.taipalinen@hkstrategies.com

 

Viestinnän harjoittelija, Ihmisoikeusliitto

Ihmisoikeusliitto hakee viestinnän harjoittelija syksyksi 2019

Ihmisoikeusliitto hakee harjoittelijaa monipuolisiin viestintätehtäviin. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta alkaen syyskuusta tai sopimuksen mukaan. Harjoittelu on kokopäiväinen.

Viestintäharjoittelijan työnkuvaan kuuluu monipuolisia, erityisesti digiviestinnän ja graafisen viestinnän tehtäviä.

TOIVOMME

 • Loppuvaiheessa olevia soveltuvia opintoja (yliopisto tai amk)
 • Erinomaista kirjoitustaitoa ja visuaalista silmää
 • Digiviestinnän osaamista: nettisivujen päivittäminen (WordPress), sosiaalisen median sisällöntuotanto ja digimarkkinointi (erityisesti Facebook)
 • Taitto- ja kuvankäsittelytaitoja ja mielellään myös videoeditointitaitoja

EDUKSI LUEMME

 • Kokemuksen visuaalisesta viestinnästä
 • Kokemuksen markkinointiviestinnästä
 • Kokemuksen yhteiskunnallisesta viestinnästä
 • Kokemuksen valo- tai videokuvaamisesta

TARJOAMME HAKIJALLE

 • Työn tärkeiden ja mielenkiintoisten asioiden parissa sekä näköalapaikan ajankohtaiseen ihmisoikeustyöhön Suomessa
 • Mahdollisuuden kokeilla ja kehittää viestinnän taitoja kansalaisjärjestön monipuolisessa toimintakentässä
 • Mukavan työyhteisön

 

Palkka on 1414 €/kk + mahdolliset kokemuslisät.

Ihmisoikeusliitto on asiantuntijajärjestö, jonka tehtävänä on seurata Suomen ihmisoikeustilannetta ja edistää perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista Suomessa. Ihmisoikeusliitto edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tukee työyhteisönsä monimuotoisuutta.  Työpaikkamme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Helsingin Hakaniemessä.

 

LISÄTIEDOT TEHTÄVÄSTÄ JA HAKUOHJEET

Lisätietoja tehtävästä antaa pe 14.6. klo 10-12 ja ti 18.6. klo 10-12 viestintäasiantuntija Reetta Helander p. 044 742 0406.

Lähetä hakemus ja CV 31.7.2019 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@ihmisoikeusliitto.fi

Viestintäpäällikkö, Valtiontalouden tarkastusvirasto

Vaikuttavaa työtä kestävän valtiontalouden puolesta.

Me VTV:llä tunnemme Suomen valtiontalouden kuin omat taskumme. Turvaamme hyvän hallinnon ja julkisen taloudenhoidon osaamista ja luomme alan parhaita käytäntöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Valttikorttejamme ovat rohkeus kyseenalaistaa ja tutkia sekä avoimuus kysyä ja kuunnella. Kannustamme henkilöstöämme kehittymään, kokeilemaan ja luomaan omat osaamispolkunsa. Liity osaksi vaikuttavaa ja koko suomalaista valtionhallintoa kehittävää VTV-yhteisöä!

Tehtävän kuvaus

Haemme viestintäpäällikköä vastaamaan tarkastusviraston vaikuttavuus-, sidosryhmä- ja työyhteisöviestinnästä sekä julkaisutoiminnasta. Keskeisimmät tehtävät ovat viestinnän strateginen suunnittelu, viestintäpalvelut -projektitiimin johtaminen, tarkastusviraston vaikuttavuuden laaja-alainen tukeminen ja viestinnän toteuttaminen monikanavaisesti. Projektikokonaisuuksien suunnittelu ja vastuuttaminen viestintätiimille sekä sidosryhmätapahtumien kehittäminen ovat myös osa viestintäpäällikön tehtävää.

Toimipaikkana on Helsinki, Porkkalankatu 1.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys viestintään ja tehtävien sitä edellyttäessä käytännössä osoitettu johtamiskokemus tai johtamistaito. Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito.
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta viestintäalan monipuolista kokemusta asiantuntijaorganisaatiosta, johtamiskokemusta sekä tuntemusta sidosryhmä- ja mediaviestinnästä. Lisäksi odotamme kykyä johtaa projektikokonaisuuksia, hyvää organisointikykyä, selkeää kirjallista ja suullista ilmaisua ja intoa kehittää asiantuntijatiedon visualisointia. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä kykyä toimia erilaisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä viestintäverkostoissa.

Rekrytointiprosessiin kuuluu soveltuvuusarviointi.

Työssä tarvittava kielitaito

Tehtävässä tarvitaan suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Liukuva työaika 7 t 21 min/pv.
Tehtävä alkaa: 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Virka on viraston yhteinen.
Tehtävän hakemista koskevat tiedot
Hae viimeistään: 27.6.2019 15:00
ID: 21-43-2019
Sähköiset hakemukset:
Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Valtiontalouden tarkastusviraston kirjaamo, rekrytointi
PL 1119
00101 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkkausmuoto: Kuukausipalkka
Palkka määräytyy henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tehtävästä maksettava palkka asettuu osaamisesta ja kokemuksesta riippuen välille 5 394,22 – 5 987,88 euroa/kk vaativuusluokassa 11b – 12. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Edut

Valtiontalouden tarkastusvirastossa sinua odottaa kiinnostava ja yhteiskunnallisesti merkittävä työ. Tarjoamme mukavat ja asiantuntevat työkaverit, joustavan etätyömahdollisuuden, lounasedun, työsuhdematkaedun ja mahdollisuuden käyttää toimistomme kuntosalia.

Yhteystiedot

Tytti Yli-Viikari
pääjohtaja
09 432 5700

Muut tehtävään liittyvät tiedot
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät eduskunnan virkamiehistä annetun lain (1197/2003) nojalla.

Tehtävässä voidaan soveltaa 4 kuukauden koeaikaa.

Lue lisää Valtiontalouden tarkastusvirastosta osoitteessa www.vtv.fi ja @VTV_fi.

Viestinnän asiantuntija, K-kauppiasliitto

K-kauppiasliitto on K-kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontajärjestö, johon kuuluu yli 1 100 K-kauppiasyrittäjää. Liiton perustehtävänä on K-kauppiasyrittäjyyden kehittäminen ja vahvistaminen sekä jäsentensä yhteisten etujen ajaminen. K-kauppiaat, Kesko ja K-kauppiasliitto muodostavat yhdessä K-ryhmän, vahvan suomalaisen kaupan alan toimijan.

K-kauppiasliitossa kauppiaiden tukena toimii 16 hengen toimisto, joka sijaitsee Helsingin Sörnäisissä. Alkuvuodesta 2020 toimisto muuttaa upouusiin tiloihin K-Kampukselle Helsingin Kalasatamaan.

www.k-kauppiasliitto.fi

Haemme K-kauppiasliittoon vakituiseen työsuhteeseen
VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

Oletko viestinnän virtuoosi, jolle sisällön tuottaminen sekä digiin että printtiin sujuu luonnostaan? Kiinnostaako sinua kaupan ala ja haluatko olla edistämässä K-kauppiasyrittäjyyttä viestinnän eri keinoin?

TÄRKEIMPINÄ TEHTÄVINÄSI

ovat K-kauppiasliiton digitaalisten viestintäkanavien ylläpito ja kehittäminen sekä  sisällön tuottaminen liiton eri viestintäkanaviin. Tuotat sisältöä mm. Kehittyvä kauppa-lehteen, koordinoit yhteistyötä ulkoisten kumppaneiden, kuten mainostoimistojen ja videotuottajien kanssa, rakennat K-kauppiasliiton sosiaalisen median viestintäkanavia. Osallistut K-kauppiasliiton järjestämien tapahtumien viestintään.

SINULTA ODOTAMME

mielellään vähintään viiden vuoden työkokemusta viestintätehtävistä sekä soveltuvaa ammattikorkea- tai korkeakoulututkintoa. Tunnet sosiaalisen median eri kanavat ja niiden tarjoamat mahdollisuudet niin hyvin, että otat haltuusi digikanavien kehitysvastuun. Sinulla on ”kyllä onnistuu” -asenne ja tartut oma-aloitteisesti sekä rutiini- että kehitystehtäviin. Sujuvan suomen lisäksi edellytämme englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta on etua.

TARJOAMME

monipuolisen viestintätehtävän, kaupan alan näköalapaikan ja mielenkiintoisen työn osana viisihenkistä viestintätiimiä. Pääset käyttämään osaamistasi laajasti, saat vastuullisen tehtävän ja tueksesi K-ryhmän laajan verkoston. Tervetuloa mukavaan joukkoomme kehittämään K-kauppiasyrittäjyyttä viestinnän eri keinoin!

JOS KIINNOSTUIT

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.6.2019 mennessä oheisesta linkistä: https://bit.ly/2IGO0jc

Lisätietoa tehtävästä antaa keskiviikkoisin ja torstaisin konsulttimme Sini Kalalahti 010 320 2417 tai sini.kalalahti@compasshrg.fi.