Viestintäasiantuntija, Berner

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen kuuden liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 303,9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 510. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa ja tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Olemme sitoutuneet vastuullisuutemme jatkuvaan kehittämiseen. Lisätietoja: berner.fi.

 

Haemme Bernerille Markkinointi ja innovaatiot -yksikköön innostunutta ja idearikasta, sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin salat hallitsevaa

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

 

Vastaat Bernerin Kuluttajatuotteet-liiketoimintayksikön tiettyjen brändien, kuten XZ, Herbina, Oxygenol, Omron, Sensai, Clarins ja IsaDora sosiaalisesta mediasta sekä koko Kuluttajatuotteet-yksikön vaikuttajamarkkinoinnista.

Tehtäviisi kuuluu vastuualueesi brändien sosiaalisen median strateginen suunnittelu ja käytännön toteutus yhdessä markkinointimme ja nimettyjen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Toimit myös someasiantuntijana koko yrityksessä. Teet yhteistyötä Suomen johtavien media- ja mainostoimistojen sekä tarvittaessa kansainvälisten päämiestemme kanssa. Vastaat koko Kuluttajatuotteet-yksikön vaikuttajamarkkinoinnista ja sen strategisesta kehittämisestä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, mieluiten viestinnällistä koulutusta. Sinulla on jo vahvaa kokemusta ja näyttöä sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin strategisesta kehittämisestä, ja hallitset sosiaalisen median viimeisimmät kehityssuunnat. Osaat analysoida ja raportoida työsi tuloksia jatkuvan kehittämisen periaatteella. Aiempi kokemus monipuolisista viestinnän tehtävistä on etuna tehtävässä menestymiseksi. Työskentelet osana verkostoja, joten sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykyä luoda hyviä suhteita sidosryhmiin.

Työtehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä kykyä tuoda toimintaamme uutta näkökulmaa ja toimintatapoja. Jaat osaamistasi innolla ja sparraat kollegoita jatkuvaan kehittämiseen. Viestit erinomaisesti kirjallisesti ja suullisesti suomen kielellä, ja sinulla on lisäksi hyvä englannin kielen taito. Kuluttajabrändien lisäksi sinulla on aitoa kiinnostusta toimia myös muiden liiketoiminta-alueiden parissa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden vakavaraisessa perheyrityksessä ikonisten kuluttajabrändien parissa. Tueksesi saat Bernerin ammattitaitoiset, innostuneet ja aktiiviset kollegat sekä muun organisaation osaavan tuen.

Lisätietoja antaa luottamuksellisesti Bernerin viestintä- ja yritysvastuupäällikkö Maria Nymander, p. 044 335 2579, tavoitettavissa 15.5. klo 9.30–11.00 ja 18.5 klo 14–15.30 sekä sähköpostitse maria.nymander@berner.fi sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, tavoitettavissa 13.5. ja 18.5. klo 8.30–10.00.

 

Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera 24.5.2020 mennessä tästä.

Viestinnän asiantuntija, Finavia

Finavia on lentoasemayhtiö, joka johtaa ja kehittää 21 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Palvelemme suomalaisia ja kansainvälisiä matkustajia. Tärkein tehtävämme on varmistaa, että matkustaminen Suomesta maailmalle ja maailmalta Suomeen on sujuvaa. Finavian lentoasemien asiakaskokemus, lumiosaaminen, vastuullisuus ja lentoyhteyksien edistäminen ovat maailman huippua, ja kaikki Finavian lentoasemat ovat hiilineutraaleja. Me Finaviassa teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

 

Haemme markkinointi- ja viestintätiimiimme oma-aloitteista ja aikaansaavaa

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

Vastuullesi kuuluu Finavian sisällöntuotanto sekä sisältöjen koordinointi ja kehittäminen. Finavia.fi-verkkopalvelumme päätoimittajana vastaat muun muassa verkkopalvelumme kehittämisestä ja sisällöntuottajaverkostomme sparraamisesta. Osallistut myös media deskimme työskentelyyn ja hoidat vuorollasi päivystystä.

 

Hakijalta odotamme

Olet yhteistyökykyinen ja energinen. Et arkaile kokeilla uutta etkä luovuta, vaan etsit sinnikkäästi ratkaisuja eri tilanteissa. Pystyt työskentelemään joustavasti myös paineen alla. Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus monipuolisista viestinnän tehtävistä ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Journalistisen tekstin tuottaminen ja visuaalisen viestinnän ymmärrys on ydinosaamistasi. Olet sinut sosiaalisen median kanssa ja tartut innolla vaikkapa videoiden tekoon. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittymiseen ainutlaatuisessa työskentely-ympäristössämme, hyvät työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Annika Kåla, puh. 0400 702 898 (18.5. ja 19.5. klo 9-10 puhelimitse tai WhatsAppilla).

Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse ennen hakuajan päättymistä: annika.kala@finavia.fi.

Hae tehtävää tästä 29.5.2020 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Viestintäpäällikkö, Säteilyturvakeskus

Säteilyturvakeskus (STUK) on säteily- ja ydinturvallisuutta valvova viranomainen ja asiantuntijalaitos, jonka palveluksessa työskentelee noin 350 eri alojen asiantuntijaa. STUKin toiminnan tarkoitus on ihmisten, yhteiskunnan, ympäristön ja tulevien sukupolvien suojelu säteilyn haitallisilta vaikutuksilta.

Viestintäpalvelut -yksikkö vastaa STUKin viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista ja niiden kehittämisestä. Yksikkö on osa STUKin Yhteiset asiantuntijapalvelut -osastoa. Osasto vastaa lisäksi STUKin valmiudesta sekä kansainvälisistä palveluista.

 

Tehtävän kuvaus
VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ 

  • vastaa STUKin viestinnän suunnittelusta ja organisoinnista sekä kehittämisestä
  • toimii Viestintäpalvelut -yksikön esimiehenä
  • vastaa viestinnän sidosryhmäsuhteista
  • osallistuu viestinnän toteutukseen.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

 

Hakijalta odotamme
Haemme toiminnan organisoijaa ja koordinaattoria, jolla on laaja-alaista näkemyksellisyyttä viestinnästä ja sen roolista yhteiskunnassa ja organisaatioissa sekä näkemystä viestinnän toteuttamisesta ja kehittämisestä modernissa viestintäympäristössä. Olet innovatiivinen ja kehittämisorientoitunut sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja. Toimit lähiesimiehenä viestinnän asiantuntijoille. Arvostamme mahdollistavaa, valmentavaa, myönteistä ja ratkaisuhakuista johtamisotetta. Olet lisäksi pitkäjänteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, käytännössä osoitettu työkokemus vastuullisista viestintätehtävistä sekä esimiehenä toimimisesta. Arvostamme modernin viestintäympäristön ja sen monikanavaisuuden hallintaa, hyviä vuorovaikutus- ja esiintymisvalmiuksia sekä kriisiviestintään liittyvää kokemusta ja asiantuntemusta.
Eduksi luetaan myös valtionhallinnon tuntemus hyvät verkostot sekä kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää suomen kielen erinomaista ja ruotsin kielen vähintään tyydyttävää kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi tehtävässä tarvitaan valmiutta toimia englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Tehtävän tiedot
Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 17.8. tai sopimuksen mukaan. Koeaika: 6kk.

Henkilö nimitetään johtavan asiantuntijan vakituiseen virkaan ja määrätään viestintäpäällikön tehtävään määräajaksi STUKin nykyisen strategiakauden loppuun 31.12.2022 saakka.
Virka on viraston yhteinen.

 

Palkka & edut

Tehtävä on sijoitettu STUKin palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään 11-12 (tehtäväkohtainen palkanosa 4744,28 – 5266,92 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on tällä hetkellä maksimissaan 55 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Uudella henkilöllä henkilökohtainen palkanosa on tyypillisesti noin 20%. Hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksensa.

STUKissa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on onnistuneen toiminnan lähtökohta. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja tuemme työhyvinvointia mm. kattavan työterveyshuollon, joustavien työaikojen sekä liikunta- ja kulttuurietuuden avulla.

 

Lue lisää ja hae tehtävää tästä 25.5.2020 klo 16:15 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Karim Peltonen, puh. 09 759 88 633

Tutustu meihin kotisivuillamme

Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Fortum

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Meillä työskentelee yli 8000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä ja Intiassa, ja kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Liity mukaan johtamaan muutosta puhtaamman maailman puolesta.

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima-, tuulituotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Ilmastomuutoksen hillintä on yksi yhteiskuntamme suurimmista haasteista. Se vaatii luopumista fossiilisten polttoaineiden käytöstä ja siirtymistä puhtaaseen sähkönkäyttöön. Vesivoima on ollut keskeinen tekijä suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan syntymisessä. Sitä se on myös ilmastonmuutoksen hillinnässä. Myös vesivoima uusiutuvana ja päästöttömänä sähköntuotantomuotona on muutoksessa. Säätilalle alttiin tuuli- ja aurinkovoiman tuotannon lisääntyminen lisää sähköjärjestelmää tasapainottavan tuotannon tarvetta. Tässä korostuu vesivoiman merkitys. Samanaikaisesti vesivoimantuotannossa otetaan käyttöön myös uusia teknologisia innovaatioita, kuten vesivoimalaitosten yhteyteen rakennettuja sähköä varastoivia akkuja. Viestiminen vesivoiman tärkeydestä ja keskeisestä roolista sähköjärjestelmässä vaatii aktiivista vuoropuhelua vesivoimalaitosten naapureiden, päätöksentekijöiden, viranomaisten, median ja muiden sidosryhmien kanssa. Oletko oikea henkilö ottamaan viestintähaasteen vastaan?

 

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, MÄÄRÄAIKAINEN

Työnkuvasi

Työskentelet Generation-divisioonan viestinnässä, kiinteässä yhteistyössä ruotsalaisen vesivoiman viestinnästä vastaavan kollegasi kanssa. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä ydinvoiman, tuulivoiman ja tuotannon optimoinnin viestijöiden kanssa. Osallistut myös konserniviestinnän asiantuntijoiden vetämiin hankkeisiin.

Vastaat Suomessa vesivoiman viestintästrategian toteuttamisesta ja edistät viestinnällisin keinon vesivoiman toimintaedellytyksiä paikallisesti ja valtakunnallisesti. Toteutat vesivoiman viestintähankkeita apunasi Hydron ympäristö- ja Asset Management -tiimin, sekä konsernin yhteiskuntasuhteiden ja kestävän kehityksen toimintojen asiantuntijat.

Pääpaino työssäsi on huolehtia vesivoiman paikallistason viestinnästä. Kanavina mediasuhteet, lehdistötiedotteet, sosiaalisen median kanavat, yhtiön verkkosivut sekä paikalliset yleisötilaisuudet ja valtakunnalliset päättäjätilaisuudet. Lisäksi tuet Nuclear Services ja Fortum Spring -liiketoimintoja markkinointimateriaalin suunnittelussa ja tuotannossa.

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa näkyvät arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja toisten kunnioitus – jotka ovat perusta kaikelle mitä teemme. Haluamme olla edelläkävijä ilmastomuutoksen hillinnässä. Siksi kehitämme ja muutamme toimintaamme jatkuvasti tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Voidaksesi työskennellä joustavasti ja tehokkaasti käytössäsi ovat digitaliset työkalut ja työskentelytavat sekä moderni työympäristö. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja runsaat harrastusmahdollisuudet.

Työhön kuuluvat käynnit voimalaitospaikkakunnillamme.

 

Odotamme sinulta

Vähintään 5 vuoden kokemusta sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Arvostamme erityisesti kokemusta sidosryhmäsuhteiden ja mediasuhteiden hoidosta, ympäristöviestinnästä sekä B-to-B-markkinointimateriaalien tuotannosta. Olet tottunut työskentelemään sekä ryhmässä että itsenäisesti. Viestijän työ vaatii verkottumista sekä yhtiön sisällä että ulkopuolella.

Olet ulospäin suuntautunut ja yhteistyökykyinen. Seuraat uteliaana kehitystä ympäröivässä maailmassa ja olet halukas oppimaan uutta energia-alalta. Kestät painetta ja kykenet toimimaan myös poikkeuksellisissa tilanteissa.

Ilmaiset itseäsi sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito on eduksi työssäsi. Osaat tarinan kerronnan ja kykenet muokkaamaan asiantuntijatekstejä helposti ymmärrettäviksi.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi suomeksi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.5.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa: Johanna Grönroos, Viestintäjohtaja, Fortum Generation, puh. 040 080 5206, tavoitettavissa ke 6.5. klo 15-16, ma 11.5. klo 16-17 ja ti 19.5. klo 16-17.

Työsopimuksen voimaantulon edellytyksenä on hyväksytty turvallisuusselvitys ja työhöntulotarkastus, sisältäen huumetestauksen.

Viestintäpäällikkö, Verve

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Verve on myös 400 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 18 paikkakunnalla.

 

Haemme nyt

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Verven valtakunnallisen viestinnän käytännön toteuttamisesta.

 

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja monipuolista kokemusta viestintätehtävistä. Tehtäväkenttäsi on laaja ja tehtäviisi kuuluu sekä sisäistä että ulkoista viestintää. Olet sujuva kirjoittaja ja osaat tuottaa sisältöjä verkkokanaviimme. Verkkoviestintään ja digimarkkinointiin liittyvät työkalut ovat sinulle tuttuja. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja paineensietokykyä. Kokemus ja kiinnostus kuntoutuksesta tai sosiaali- ja terveysalasta on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn yhteiskunnallisesti kiinnostavassa toimintaympäristössä. Tehtävässä onnistumista tukemassa on työpari ja koko Verven valtakunnallinen organisaatio. Yhdessä työtä kehittämällä pidämme huolta työmme sujuvuudesta ja mielekkyydestä sekä tuemme työssä jaksamistamme. Valtakunnallisen toimintamme vuoksi työhuoneesi voi sijaita valitsemassasi toimipaikassa.

 

Tule tekemään kanssamme työtä, jossa on järkeä!

 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysyä 12.5 ja 18.5 klo 12-14 kuntoutusjohtaja Oili Alatorvinen puh 040 5580 828. Lähetä hakemus ja CV 22.5.2020 mennessä osoitteeseen oili.alatorvinen@verve.fi.