Viestinnän asiantuntija, Sitra

Yhteiskunnallisen muutoksen tekemisestä innostuva viestijä – hae meille!

Haemme tulevaisuusaiheista innostuvaa, vahvat digitaidot omaavaa viestinnän huippuosaajaa vastaamaan Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen viestinnästä ja muutoksen menetelmiä tukevista viestintäratkaisuista. 

Ennakoimme Sitrassa tulevaisuutta ja kokeilemme yhdessä muiden kanssa ratkaisuja, joiden avulla tulevaisuudesta tulisi reilumpi ja kestävämpi.

Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen tavoitteena on lisätä päättäjien ja muutoksentekijöiden halua ja kykyä tarttua tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin yhdessä.

 

Haemme kokenutta muutoksentekijöiden tukemisesta, yhteiskunnallisen muutoksen fasilitoinnista ja oppimisesta motivoitunutta

viestinnän asiantuntijaa

vastaamaan Yhteiskunnallinen koulutus -yksikön viestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Työssä korostuu vahva tulevaisuutta rakentava orientaatio sekä yhteiskunnallista muutoskykyä monipuolisesti tukeva vuorovaikutteinen viestintä ja sisällöntuotanto muun muassa Sitra Labiin kytkeytyen.

Sinulla on näkemystä ja kokemusta siitä, miten viestinnällä rakennetaan vaikuttavuutta ja osaat tukea muutoksen tekemistä eri keinoin. Tunnistat, tunnet ja ymmärrät erilaisia sidosryhmiä ja osaat luontevasti toimia yhteiskunnallisten asioiden parissa. Ymmärrät, miten yhteistoiminnalliset oppimisprosessit rakentavat vaikuttavuutta ja miten osallisuutta voidaan edistää viestinnän keinoin.

Sinua motivoi positiivisen ja ratkaisukeskeisen kulttuurin luominen, joka innostaa yksilöitä ja yhteisöjä muutoksentekijyyteen. Kutsumme Sitrassa yhteistoimintaan ja haluamme myös viestiä sen mukaan. Kehität viestintäämme, jotta olemme entistä avoimempi ja ymmärrettävämpi. Olet taitava kiteyttäjä ja vaikuttava kirjoittaja. Sinulla on monipuolista sisällöntuotanto-osaamista sekä kykyä ja halua etsiä kanssamme uusia tapoja dialogiseen viestintään.

 

Odotamme sinulta

 • vahvaa paloa yhteiskunnallisen viestinnän tekemiseen ja muutoksen fasilitointiin
 • kokemusta ja näyttöä viestinnällisten ja yhteiskunnallisten projektien vaikuttavasta toteutuksesta sekä hyvää ymmärrystä yhteiskunnan toimintamekanismeista ja monipuolista sidosryhmäosaamista
 • vahvaa digitaalisen viestinnän osaamista ja oppimista tukevien menetelmien tuntemusta
 • vankkaa kokemusta viestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta
 • halua ja kykyä sanoittaa monimutkaisempiakin sisältöjä ja tulevaisuusaiheita
 • monipuolista osaamista viestinnän uusista mahdollisuuksista, keinoista ja kanavista
 • erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä projektiosaamista
 • kykyä omaksua asioita nopeasti ja toimia proaktiivisesti ja itsenäisesti

Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielentaitoa ja työskentelet sujuvasti myös englanniksi.

 

Tarjoamme sinulle

 • innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön, jonka sydän sykkii muutoksentekijöille
 • monipuoliset ja haastavat viestinnän asiantuntijatehtävät niin visionäärisenä tekijänä kuin viestinnän kehittäjänä
 • kunnianhimoiset ja vaikuttavuuteen tähtäävät työtehtävät, joista ei puutu kohtaamisia uusien ihmisten ja ryhmien kanssa
 • kiinnostavia yhteistyön paikkoja ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 asti.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat

viestintäpäällikkö Sari Tuori ma 22.2. klo 15–16 tai ke 24.2. klo 14–15 puh. +358 40 594 1441

ja yhteiskunnallisen koulutuksen johtaja Päivi Hirvola 15.2. klo 15–16.30, 17.2. klo 12.30–13.30 tai 19.2. klo 8.15–9.15, puh +358 40 549 8008.

Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsulttiin Sani Kaajakseen to 18.2. klo 10–11.30, puh. +358 20 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si MPS Uratorilla 28.2.2021 mennessä.

 

Sitran Yhteiskunnallisen koulutuksen tehtävänä on vahvistaa päättäjien ja muutoksentekijöiden kykyä ja halua rakentaa kestävää tulevaisuutta yhdessä. Toiminnassamme luomme oppimisympäristöjä, tilanteita ja prosesseja, jotka mahdollistavat yhdessä ajattelun, oppimisen ja kehittämisen. Työmme painopisteet ovat tällä hetkellä Sitra Lab ja Kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutus sekä Osaamisen aika -projekti. Uuden strategiamme mukaisesti luvasssa on myös uutta. Kehitämme muutoksentekokyvykkyyttä ja tuomme käyttöön uusia lähestymistapoja ja työkaluja systeemisen muutoksen tekemiseen.

Viestintäasiantuntija, Danske Bank

Oletko intohimoinen viestinnän tekijä ja kiinnostunut rakentamaan suomalaisten taloudellista mielenrauhaa? Danske Bankin Suomen viestintäyksikkö etsii nyt kokenutta viestintäasiantuntijaa kiinnostavaan ja monipuoliseen tehtävään määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen.

Viestintäyksikkö rakentaa Danske Bankin mainetta Suomessa aktiivisella ulkoisella ja sisäisellä viestinnällä. Henkilöasiakasliiketoimintaa tukevana viestintäasiantuntijana vastuualueinasi ovat etenkin ulkoisen maineenrakentamisen mahdollisuuksien tunnistaminen ja kehittäminen laina-, sijoitus- ja arjen raha-asioissa sekä pankin kulttuurin muutoksen tukeminen sisäisellä viestinnällä.

Tehtäviisi kuuluu viestintäsuunnitelmien ja sisällön tuottaminen henkilöasiakasliiketoiminnan projekteihin sekä liiketoiminnan avainteemojen sparraaminen viestintäyksikön sisältötiimin ja lehdistöpäällikön kanssa. Valmennat ja neuvot esimiehiämme ja projektipäälliköitä viestien muotoilemisessa ja kirkastamisessa. Seuraat aktiivisesti viestinnän uusia tuulia ja työkaluja, ja ammennat tätä oppia Danske Bankin henkilöasiakkaita palvelevien liiketoimintojen viestinnän kehittämiseen.

Pankkitoiminta on dynaaminen osa suomalaisten yhteiskuntaa, ja toivomme että olet oma-aloitteinen ja viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä. Menestyt tehtävässä todennäköisimmin, jos sinulla on:

 • soveltuva korkeakoulututkinto (viestintä, journalismi).
 • 3-5 vuotta viestintäalan työkokemusta, ja kokemusta projektityöskentelystä. Olet tottunut viemään viestintäsuunnitelmia menestyksellä jouhevasti läpi alkuideoinnista loppuraportointiin ja huomioimaan useiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien tarpeet.
 • aito innostus yleisölähtöiseen viestintään ja taito kääntää vaikeatkin talousaiheet kotitalouksien arkea ja strategian toteuttamista helpottaviksi neuvoiksi ja vinkeiksi.
 • perustiedot ja kiinnostus oppia lisää pankkitoimialasta, sijoitusmarkkinoista ja taloudesta.

Olet luonteeltasi hyvä organisoimaan, ja sinua kiinnostaa prosessien ja toiminnan kehittäminen. Yhteistyö on sinulle luonteva onnistumisen edellytys, ja kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Käytät Office-ohjelmia näppärästi, ja yleiset julkaisujärjestelmät ja digitaalisen sisällön tuottaminen ovat sinulle arkea.

Tarjoamme sinulle paikan ketterässä ja kehityshenkisessä tiimissämme, joka toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, konsernin viestintätoimintojen sekä paikallisen markkinoinnin ja digitaalisen myynnin kanssa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suomalaisten taloudelliseen mielenrauhaan pankissa, joka haluaa olla suomalaisten kuluttajien ja yritysten luotettu kumppani talousasioissa.

Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus, alkaen mielellään 1.5.2021 ja päättyen 31.8.2022.

Kiinnostuitko? Olisi mukava tutustua sinuun! Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 7.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Communications Anu Ilvonen, puh. 050 376 0438.

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Yli 145 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteensa. Danske Bankilla on yli 22 000 työntekijää 12 maassa ympäri maailmaa, ja he palvelevat 3,3 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.

Viestintäasiantuntija, Metsä Group

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

Metsä Groupin Kemin biotuotetehdasprojektiin.

 

Mitä pääset tekemään?

Viestintäasiantuntijana pääset toteuttamaan projektin sisäistä ja ulkoista viestintää yhdessä viestintäpäällikön kanssa. Varmistat omalta osaltasi biotuotetehdasprojektin etenemisen suunnitellusti ja aikataulussa.

Monipuolisessa työnkuvassa keskeistä on muun muassa sisällöntuotanto ja sen koordinointi, sisältöjen julkaiseminen sekä asiantuntijoiden tukeminen viestinnässä esimerkiksi viestintäkoulutusten kautta. Saat tehtäväksesi omia kokonaisia viestinnän osa-alueita ja lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niihin viestinnän osa-alueisiin, joihin haluat työssäsi keskittyä.

 

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkea- tai ammattikorkeakoulututkinto. Sinulla on vahva työkokemus viestinnästä ja kokemuksesi projektityöskentelystä katsotaan eduksesi. Tunnet viestinnän toimintaympäristön ja ymmärrät miten onnistumista mitataan. Hahmotat nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja poimit niistä oleellisen, pystyt priorisoimaan ja organisoimaan ongelmitta. Olet tehokas ja pystyt toimimaan määrätietoisesti ja nopeasti muuttuvissakin tilanteissa. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tunnet modernit viestinnän keinot ja kanavat sekä otat uudet työkalut nopeasti haltuun.

Suomen kielen lisäksi sinulla on erinomainen englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito auttavallakin tasolla on plussaa kansainvälisellä työmaalla.

 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Tuleva esimiehesi, viestintäpäällikkö Anna-Liisa Pennanen kertoo mielellään lisää työstä. Voit soittaa hänelle tiistaina 23.2. kello 14.00–17.00 tai keskiviikkona 24.2. kello 10.00–14.00 välisenä aikana numeroon 050 574 8071 tai lähettää sähköpostia anna-liisa.pennanen@metsagroup.com.

 

Hae paikkaa! Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 28.2.2021 asti. Onnea hakuun! https://metsagroup.wd3.myworkdayjobs.com/MetsaGroup_Careers/job/Kemi/Viestintasiantuntija_R0001409

 

Ulkoisen viestinnän päällikkö, Vaasan Oy Lantmännen Unibake

Oletko energinen ja luova ulkoisen viestinnän ammattilainen, joka osaa tuottaa laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä eri kanaviin? Sykkiikö sydämesi vastuullisuusviestinnälle ja sen kehittämiselle? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, lue lisää.

Etsimme ulkoisen viestinnän päällikköä viestintätiimiimme kehittämään yrityksemme ulkoista viestintää ja sidosryhmädialogia ja toteuttamaan viestintää Suomessa.

Kyseessä on määräaikainen hoitovapaan sijaisuus vuoden 2021 loppuun asti. Työpiste sijaitsee pääkonttorillamme Salmisaaressa, Helsingissä. Tehtävässä raportoidaan viestintäjohtajalle.

 

Tehtäväkenttäsi 

Tehtävässäsi kehität ja toteutat ulkoista viestintää ja tuotat viestinnän sisältöjä eri kanavissa.
Vastuullesi kuuluvat päivittäinen perusviestintä ja erilaisten viestintäkampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä markkinointi- ja digitiimimme sekä ulkoisten kumppaneidemme kanssa. Vastuullesi kuuluu myös Baltian maatiimien ohjausta ulkoisen viestinnän hankkeissa.

Olet kiinnostunut vastuullisuudesta ja sinulla on taitoa nostaa vastuullisuusviestintämme uudelle tasolle. Seuraat aktiivisesti ympäröivän maailman keskusteluita ja tunnistat niistä yrityksellemme sopivia viestinnällisiä tarttumapintoja. Olet taitava pitämään yllä toimittajasuhteita ja toimit tarvittaessa myös kriisiviestinnän asiantuntijana.

Pääset näyttämään taitosi monenlaisissa tehtävissä, muun muassa viestintäteemojen ja kampanjoiden ideoinnissa, nettisivujen ja sosiaalisen median kanaviemme sisällöntuotannossa, lehdistötiedotteiden ja blogitekstien kirjoittamisessa sekä videoiden tuottamisessa.

 

Sopisitko sinä tehtävään?  

Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään 5 vuoden kokemus viestintätehtävistä antavat hyvät eväät tehtävässä menestymiselle.

Onnistumisen kannalta on tärkeää tunnistaa osaamisessaan myös nämä osa-alueet:

 • Sinulla on erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
 • Hallitset sosiaalisen median kanavat ja sisällöntuotannon
 • Olet taitava erilaisissa vuorovaikutus- ja esiintymistilanteissa ja teet mutkikkaistakin asiakokonaisuuksista ymmärrettäviä, inspiroivia tarinoita
 • Tartut itsenäisesti mahdollisuuksiin ja olet nopea toteuttaja
 • Osaat analysoida viestinnän tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta
 • Viihdyt kansainvälisessä toimintaympäristössä

 

Miksi kannattaa hakea juuri meille?  

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn johtavien leipämerkkien parissa kansainvälisessä yrityksessä ja innostavan työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi.

Pääset työskentelemään motivoivassa, avoimessa ja kansainvälisessä ilmapiirissä yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Hyvää yhteishenkeä ei voi olla huomaamatta: arkeemme kuuluu reippaasti huumoria ja hauskuutta sekä vahva halu ratkoa haasteita yhdessä.

Vaasan tunnetaan suomalaisten suosikkileipien valmistajana. Intohimonamme on edistää suomalaista leipäkulttuuria ja leipoa suomalaisille juuri sellaista leipää kuin he toivovat.  Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Vastuullinen liiketoiminta aina pellosta pöytään saakka ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ovat meille sydämen asioita.

 

Näin haet paikkaa 

Kiinnostuitko? Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. https://www.vaasan.fi/tietoa/vaasan-oy/avoimet-tyopaikat/ulkoisen-viestinnan-paallikko-vaasan-oy/

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Dunderfelt, puhelimitse +358 40 5565 721, torstaina 18.2 klo 12-13 ja perjantaina 19.2 klo 13-14.

 

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 600 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Leivomme suomalaisten rakastamia leipiä viidessä leipomossa eri puolilla Suomea ja tehtävänämme on vahvistaa leipomotoimialan elinvoimaisuutta Suomessa. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Taika ja Vaasan Kauratyynyt. Suomen lisäksi leivomme myös Baltian maissa. Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 192,1 miljoonaa euroa. www.vaasan.fi

Lantmännen Unibake on johtava kansainvälinen leipomoyhtiö, joka kuuluu Lantmännen-konserniin. Valmistamme laadukkaita leipomotuotteita sekä food service- että vähittäiskaupan asiakkaille, palvellen kuluttajia ympäri maailman. Tavoitteemme on tehdä leipä- ja leivonnaistuotteista asiakkaillemme kannattavaa liiketoimintaa maukkaiden ja laadukkaiden tuotteidemme sekä innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Toimintatapamme ovat vastuullisia ja noudatamme ruokaturvallisuuden standardeja. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa, ja meillä on yli 30 leipomoa eri puolilla maailmaa. Tuotteitamme myydään yli 60 maassa. Tuotevalikoimamme koostuu niin kuluttajille kuin yritysasiakkaille suunnatuista tunnetuista tuotemerkeistä kuten Vaasan, Vaasan Kotiuunin, Schulstad Bakery Solutions, Schulstad Bonjour, Pastridor ja Hatting. Lantmännen Unibaken liikevaihto on 1,2 miljardia euroa ja työntekijöitä on yli 6 000 yli 20 maassa. Appetite for more? Lue lisää osoitteessa www.lantmannen-unibake.com

Viestintäasiantuntija, Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamari on yhteiskunnallinen toimija ja elinkeinoelämän vaikuttaja,
joka vahvistaa yritysten menestystä Helsingin seudulla. Olemme Pohjoismaiden suurin
kauppakamari, jolla on yli 7 000 yritys- ja organisaatiojäsentä. Meillä työskentelee 80 eri
alojen asiantuntijaa.

Osallistumme voimakkaasti Helsingin metropolialueen kehittämiseen ja toimimme
asiantuntevana ja tehokkaana kumppanina liiketoiminnan kehittämisessä. Kasvavaan ja
kehittyvään palvelutarjontaamme kuuluu monipuolinen kokonaisuus erilaisia työelämän
osaamista kehittäviä koulutus-, kustannus- ja verkostoitumispalveluja. Voit lukea lisää
osoitteesta: https://helsinki.chamber.fi/, https://www.kauppakamarikauppa.fi/ ja
https://kauppakamarinkoulutus.fi/.

Onko sinulla kokemusta monikanavaisesta ja mitattavasta viestinnästä? Oletko sosiaalisen
median sisällöissä kotonasi? Hae nyt meille uuteen, kiinnostavaan viestintäasiantuntijan
tehtävään.

Etsimme viestinnän sisältöosaajaa Helsingin seudun kauppakamarin viestintään.
Pääset työssäsi toteuttamaan monipuolisia viestinnän sisältöjä elinkeinoelämän
näköalapaikalla. Kehität verkkosivusisältöjä ja luotsaat sosiaalisen median sisältöjä sekä
osallistut jäsentapahtumiemme tuotantoon. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti
vaikuttamisen ja neuvontapalveluasiantuntijoidemme kanssa.

Arvostamme erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on osaamista ja
näyttöjä sosiaalisen median sisällöntuotannosta ja mittaamisesta sekä sosiaalisen median
maksetun mainonnan toteuttamisesta. Etsimämme asiantuntija on tavoitteellinen
tiimitekijä, jolla on kokemusta verkkosivujen sisällöntuotannosta, analytiikasta,
videotuotannoista ja kuvankäsittelystä. Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva
korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Kokemus
vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia viestintätehtäviä ja -roolin, jossa saat kehittää ja kehittyä.
Viestintäasiantuntijan tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde vakituinen. Työyhteisössämme
on hyvä tehdä töitä: meillä riittää osaamista ja innostusta. Tarjoamme erinomaiset
koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja lounasedut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@helsinki.chamber.fi 26.2.2021 mennessä ja
kerro meille, miksi juuri sinä olet uusi viestintäasiantuntijamme. Kerrothan myös
palkkatoiveesi ja koska voit aloittaa tehtävässä. Hakemus kannattaa lähettää meille
mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi ja olemme yhteydessä hakijoihin jo
hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä:
Viestintäpäällikkö Tiina Tikander, tiina.tikander@helsinki.chamber.fi, p. 046 878 7540, to
18.2. klo 11.30–12.30 ja ma 22.2. klo 15–16.