Asiakkuus- ja viestintäpäällikkö, Avain Asunnot

Etsimme innostavaa ja energistä

ASIAKKUUS- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ.

 

Oletko sinä etsimämme huipputyyppi? Etsimme porukkaamme parhaita tekijöitä. Löytyisikö sinun seuraava työpaikkasi kasvavasta ja nopeasti kehittyvästä asumispalveluja tarjoavasta yrityksestä asumisen unelmien parista? Meillä pääset toteuttamaan niitä yhdessä kumppaneidemme ja asukkaidemme kanssa! Meille on tärkeää, että asukkaanamme viihdytään ja asumisen asiat hoidetaan reilusti ja vastuuntuntoisesti asukkaitamme kuunnellen. Haluamme varmistaa, että jatkossakin teemme asioita asiakkaidemme parhaaksi ja tarvitsemme siksi sinut meille.

 

Avain Yhtiöt on suomalainen asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, uudisrakentamiseen sekä korjausrakentamiseen erikoistunut konserni. Vuonna 2010 perustetun konsernimme kasvu on ollut nopeaa ja kasvu jatkuu edelleen vahvana. Omistuksessamme oli vuonna 2020 jo lähes 9 300 asumisoikeus-, vuokra- ja palvelukotiasuntoa, joissa asuu yhteensä reilut 16 400 asukasta. Konsernin toiminta on laajentunut valtakunnalliseksi aina pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle asti. Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain tuhat uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Helsingin Kalasatamassa, muut toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Tampereella ja Jyväskylässä. Näiden alueiden lisäksi asuntojamme löytyy Kuopiosta, Joensuusta, Oulusta ja Rovaniemeltä. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 147 miljoonaa euroa.

 

Etsimme aktiiviseen joukkoomme monipuolista, innostavaa ja määrätietoista asiakkuus- ja viestintäpäällikköä. Asiakkuuspäällikön roolissa otat vastuullesi lakisääteisen asukashallintomme toiminnot ja sen asukaslähtöisen kehittämisen yhteistyössä isännöitsijöidemme kanssa. Asukashallintomme asukaskokouksineen ja valtakunnallisine kehitysseminaareineen pyörii jo nyt aktiivisesti ja asukkailla on erinomaiset ohjeet aloittaa aktiivinen asukastoiminta niin halutessaan. Asumisoikeuden muuttuva lainsäädäntö tuo asukashallintoon ensi vuoden puolella uusia mahdollisuuksia, joten pääset myös kehittämään asukashallintoa huomioittesi perusteella. Aktiivinen asukasviestintä ja kiinteä yhteistyö isännöinnin ja muiden kumppanien kanssa on keskeinen osa tehtävässä menestymistä. Asukastyytyväisyyttä mitataan Avaimella säännöllisesti ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Tiedämme kuitenkin että meidän on myös uudistuttava jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan erinomaista asumista tulevaisuudessakin. Tarvitsemme sinut siihen tehtävään.

 

Viestintäpäällikön roolissa vastaat konsernimme ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, tiedotteista ja julkaisuista sekä viestinnän kehittämisestä kaikissa kanavissa. Toimit päätoimittajana Avain&Koti -sidosryhmälehdessämme ja pääset viestinnän keinoin rakentamaan mielikuvaa mitä Avain Asunnoista puhutaan. Kirjoitat sujuvasti ja kaivat joskus vaikeaselkoisestakin asiasta punaisen langan, jotta viesti muuttuu ymmärrettäväksi. Teet saumatonta yhteistyötä markkinoinnin kanssa erilaisten julkaisujen, kampanjoiden ja uutiskirjeiden osalta. Olet kiinnostunut asioista mitä ympärillä tapahtuu ja osaat tuottaa niistä kiinnostavaa sisältöä.

 

Me Avaimella tartumme toimeen ja autamme kollegaa aina kun pystymme. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja teemme yhdessä töitä asukkaittemme eteen. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme myös jatkuvasti palveluitamme tavoitteenamme tarjota parasta asiakaspalvelua. Kaiken muun me voimme opettaa, mutta persoonaa emme.

Odotammekin sinulta:

 

 • Asukkaiden tarpeita kuuntelevaa korvaa
 • Innostavaa ja mukaansa tempaavaa otetta
 • Yhteistyökykyä saavuttaa tavoite
 • Määrätietoista ja ratkaisukeskeistä asennetta
 • Luovaa kirjoittamisen taitoa
 • Kokemusta sisäisestä ja/tai ulkoisesta viestinnästä
 • Erinomaisia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja

 

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Asumistoimialan tuntemuksen
 • Tehtävään soveltuvan koulutuksen
 • Hyvän englannin kielen taidon

 

Jos innostuit lukemastasi ja tunnet palon heräävän sisälläsi, kerro se meille ja jutellaan lisää! Hakemukset palkkatoiveineen sekä lisätietoja tehtävästä:

Elias Kiviranta, myynti- ja markkinointijohtaja, elias.kiviranta@avainyhtiot.fi tai p. 040 577 2784.

Haku päättyy sunnuntaina 30. toukokuuta 2021. Älä jää odottamaan haun päättymistä, vaan laita hakemuksesi heti eteenpäin. Täytämme paikan heti, kun oikea henkilö osuu kohdalle.

Jos koet että tämä olisi unelma työsi, meillä on todennäköisesti sinulle töitä! Vai tiedätkö jonkun, jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro avoimesta paikasta heti hänelle!

www.avainasunnot.fi

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Konsernin omistuksessa on lähes 10 000 Avain Asuntoa ja työllistämme n. 200 ammattilaista. Tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo ylittää 160 M€.

Viestinnän suunnittelija, Porvoon kaupunki

Haemme oma-aloitteista ja idearikasta viestinnän ammattilaista viestinnän suunnittelijan määräaikaiseen tehtävään 14.6.2021 – 31.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työn Porvoon kaupungin suurimmalla tulevaisuustoimialalla, sivistystoimessa. Sivistystoimessa on 5 tehtäväaluetta; varhaiskasvatuspalvelut, koulutuspalvelut, svenskspråkiga utbildningstjänster, kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut ja sivistystoimen johto.

Suunnittelet sivistystoimen viestinnän kokonaisuutta, toimintamalleja ja ajankohtaisviestintää (esim. kehittämishankkeet ja -projektit, uudet toimintamallit, lakimuutokset,) ja olet keskeisessä roolissa kaupungin verkkosivu-uudistuksessa sivistystoimen osalta.

Myös työyhteisöviestinnän kokonaisuuden koordinointi on vastuullasi. Toimialalla on noin 1400 työntekijää ja noin 100 esimiestä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimialan johdon ja asiantuntijoiden kanssa sekä konserniviestinnän kumppanina. Esimiehesi on sivistysjohtaja. Lisäksi tukenasi on myös tehtäväalueista koostuva johtoryhmä.

Olet kokenut kokonaisuuden koordinoija ja rakenteistaja sekä strategisen viestinnän sisällöntuottaja. Ymmärrät digitaalisia järjestelmiä ja erilaisissa verkostoissa toimiminen on sinulle luontevaa. Sinulla on erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot. Hallitset viestinnän välineet ja kanavat monipuolisesti mediaviestinnästä verkkoviestintään. Osaat hyödyntää sosiaalista mediaa taitavasti ja osaat ohjeistaa muita siihen, ja sinulla on kyky ottaa nopeasti haltuun uusiakin viestintävälineitä.

Hahmotat nopeasti kokonaisuuksia ja muuttuvia tilanteita. Olet oma-aloitteinen ja pärjäät hyvin hektisissäkin tilanteissa. Työ vaatii lisäksi reipasta asennetta, yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden kokemus viestinnän asiantuntijatehtävistä. Toivomme, että sinulla on hyvä suomen ja ruotsin kielien suullinen taito sekä hyvä kirjallinen taito toisessa kotimaisessa kielessä. Arvostamme hyvää englannin kielen taitoa.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on neljä kuukautta. Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua osana valintaprosessia, ja haastattelut voidaan aloittaa jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2020 klo 15 mennessä tällä sivulla: Viestinnän suunnittelija – Porvoon kaupunki – Kuntarekry

Lisätietoja: Sivistysjohtaja Sari Gustafsson, 045 657 7892, sari.gustafsson@porvoo.fi.

https://www.porvoo.fi/ 

Markkinointiviestinnän asiantuntija, Tamro

Haemme Tamron markkinointi ja viestintä -tiimiin monipuolista ja innokasta

MARKKINOINTIVIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA.

Vastuullesi kuuluu Tamron digiosaajana toimiminen sekä ulkoisessa että sisäisessä viestinnässä. Huolehdit viestintäkanavistamme, some-kanavien aktiivisesta käytöstä ja strategisesta kehittämisestä sekä myyntiä vauhdittavista kampanjoista. Tehtävänäsi on tuottaa tavoitteitamme tukevia monipuolisia sisältöjä verkkosivuille, uutiskirjeisiin, asiakastiedotteisiin, someen sekä sisäisen viestinnän tarpeisiin. Lisäksi draivaat viestintäkanaviemme – erityisesti tamro.fi -kehitystä sekä toimit markkinointiviestinnässä käyttämiemme työkalujen pääkäyttäjänä. Työskentelet tiivisti asiantuntijoidemme sekä liiketoimintajohdon kanssa.

Odotamme sinulta:

 • muutaman vuoden kokemusta markkinointiviestinnän parista
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa markkinoinnin tai viestinnän alalta
 • aktiivista ja kehityshaluista työotetta, positiivista palveluasennetta ja hyviä yhteistyötaitoja
 • kykyä tuottaa monimuotoista sisältöä (teksti, kuva, video, podcast, infografiikka) sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
 • näyttöjä tuloksellisesta ja sidosryhmälähtöisestä markkinointiviestinnästä
 • ymmärrystä verkko- ja someanalytiikasta sekä kokemusta julkaisualustoista ja markkinoinnin automaatiosta
 • kykyä innostaa ja auttaa tamrolaisia asiantuntijoita viestimään sekä näkemystä Tamron yhteisöjen kasvattamiseksi
 • ketterää toimintatapaa, jatkuvaa uudistumiskykyä sekä tekemisen meininkiä

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän yrityksessä, joka on kehittänyt suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia jo vuodesta 1895 lähtien. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää laajasti omaa osaamistasi ja kehittyä markkinointiviestinnän ammattilaisena. Olet osa dynaamista ja osaavaa tiimiä, jossa tehdään työtä kirjaimellisesti tarmolla ja sydämellä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää vaikka heti, kuitenkin viimeistään 23.5.2021. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Hae paikkaa tämän linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinoinnin ja viestinnän päällikkö Hanne Bergholm keskiviikkona 12.5. klo 14.00–15.00 ja tiistaina 18.5. klo 9.00–10.00 puhelimitse numerosta 040 837 0136 tai muina aikoina sähköpostitse hanne.bergholm@tamro.com.

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Viestintäasiantuntija, Kaupan liitto

Kaupan liitto on elinkeinoelämän suurimman toimialan kaupan ääni yhteiskunnassa. Yhdistämme koko alan vähittäis- ja tukkukaupasta digitaaliseen kauppaan. Neuvottelemme kaupan työehtosopimukset ja elinkeinopolitiikan ratkaisut. Teemme työtä, jotta Suomessa toimiva kauppa ja palvelut kukoistavat ja pärjäävät kovassa kansainvälisessä kilpailussa. kauppa.fi

Haemme viestintäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Työssäsi vastaat Kaupan liiton ajankohtaisviestinnän koordinoinnista ja sisällöntuotannosta. Suunnittelet, työstät ja editoit viestinnän sisältöjä monikanavaisesti. Teet yhteistyötä talon asiantuntijoiden kanssa vaikuttamisen sisällöissä ja ylläpidät verkostoyhteyksiä ulkoisiin viestintäkumppaneihin, kuten freelancer-toimittajiin. Työstät sähköisiä uutiskirjeitä ja osallistut myös verkkosivujen ja some-kanavien päivittämiseen. Olet mukana ideoimassa ja toteuttamassa monipuolisesti viestinnän projekteja.

Olet vaikuttavista sisällöistä innostuva viestinnän ammattilainen ja kokenut ja monipuolinen tekstintuottaja. Yhteiskunnalliset teemat, vaikuttava viestintä ja journalismi ovat lähellä sydäntäsi. Innostut monikanavaisen viestinnän maailmasta, ja erilaisten viestintätyökalujen käyttö ja sosiaalisen median kanavilla toimiminen on sinulle luontevaa. Työskentelet tavoitteellisesti, ja motivoidut työtehtäväsi monipuolisuudesta sekä kehittämismahdollisuuksista. Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja ja tehokas prosessien hallitsija.

Odotamme sinulta

 • Vahvaa kokemusta tekstin ja ajankohtaisviestinnän tuottamisesta
 • Viestinnän eri työkalujen käyttökokemusta sekä kokemusta sähköisten kirjeiden tuottamisesta
 • Kokemusta viestinnän toteutuksista sosiaalisen median kanavissa
 • Kokemusta projektien hallinnasta ja läpiviennistä
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
 • Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta kehittää ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan kaupan alaan ja paikan osaavassa, ammattitaitoisessa ja dynaamisessa työyhteisössä. Toimimme Kaupan liitossa toisiamme arvostaen. Meillä pärjäät positiivisella ja avoimella asenteella. Painotamme toiminnassamme vastuullisuutta, ja edistämme avointa edunvalvontaa. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä osoitteessa Eteläranta 10.

Työtehtävät alkavat 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kaupan liiton viestintäjohtaja Pia Pere-Vanhanen 17.5. klo 10–11.30 ja 18.5. klo 12–13.30, puh. 040 867 1708 ja MPS-konsultit Sofia Nordman 10.5. klo 9–10, 11.5. klo 9–10, ja 17.5. klo 14–15, puh. 020 746 9485, ja Johanna Leskinen 18.5. klo 9–10.30, puh. 040 822 9062.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla (uratori.mps.fi) 19.5.2021 mennessä.

Viestintäpäällikkö, Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin, valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka tehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL-yhteisö muodostuu keskusjärjestöstä, 10 piirijärjestöstä ja 546 paikallisyhdistyksestä, joissa on yli 81 000 jäsentä. Lisätietoja: www.mll.fi

Haemme MLL:n keskusjärjestöön Helsinkiin viestintäpäällikköä
kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen viestintäpäällikkömme opintovapaan ajaksi.

Etsimme viestinnän monipuolista osaajaa, jolla on kokemusta sekä viestintä- että markkinointitehtävistä ja esihenkilötyöstä viestintätiimin työn organisoijana ja ohjaajana.

Viestintätiimin päällikkönä olet osa kymmenhenkistä viestintä- ja varainhankintaryhmää ja teet tiivistä yhteistyötä muiden päälliköiden ja asiantuntijoiden kanssa. Olet työyhteisömme viestinnällinen sparraaja ja vastaat yhdessä tiimisi kanssa nettisivujemme ja some-näkyvyytemme kehittämisestä, mediayhteyksien hoitamisesta, brändin vahvistamisesta, kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä julkaisujen tuottamisesta.

Kirjoitat innostavasti, sinulla on taito tiivistää laajastakin materiaalista olennainen ja visualisoida viestisi. Tiedät, miten tarinoista syntyy kiinnostavia ja koskettavia videoita. Kokonaisuuksien hahmottaminen ja brändiajattelu on sinulle luontaista. Tiimin vetäjänä osaat asettaa selkeät tavoitteet ja löydät keinot niiden toteuttamiseksi.

Sinulla on

 • soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto
 • vähintään viiden vuoden työkokemus vaativista viestintä- tai markkinointitehtävistä
 • erinomainen suomen kielen ja hyvä ruotsin ja englannin kielen taito
 • kokemusta ja näyttöjä verkkoanalytiikan ja somemainonnan työkalujen käytöstä
 • energinen ja positiivinen työote ja erittäin hyvät vuorovaikutustaidot

MLL on olemassa, jotta yksikään lapsi nuori tai vanhempi ei jäisi yksin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä ammattitaitoisessa, kehityshakuisessa ja intohimolla työskentelevässä yhteisössä. Toimistomme on hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kalliossa.

Pidämme tärkeänä työyhteisön moninaisuutta ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolta olevia, eri-ikäisiä ja erilaisilla taustoilla olevia hakijoita. MLL:n keskusjärjestö on perheystävällinen työpaikka.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi verkkolomakkeella (https://www.mll.fi/tietoa-mllsta/avoimet-tyopaikat/viestintapaallikko/) 17.5.2021 mennessä. Toivomme, että voit aloittaa viimeistään 2.8. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi ja sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja varainhankintajohtaja Liisa Partio, p. 040 5808984, 3.5. klo 16-17 sekä 5.5. klo 8.30-9.30 ja 10.5. klo 12-13.